А1 стартира продажбите на смартфона Huawei Nova 5T и на

...
А1 стартира продажбите на смартфона Huawei Nova 5T и на
Коментари Харесай

А1 стартира продажбите на Huawei Nova 5T и Huawei Watch GT 2

А1 започва продажбите на смарт телефона Huawei Nova 5T и на смарт часовника Huawei Watch GT 2 (46 mm). Клиентите на компанията ще имат опция да закупят Huawei Nova 5T за 21,99 лв. на месец или 429,99 лв. в брой с абонаментен проект A1 One Unlimited 5XL . При същите условия общоприетата цена нa Huawei Watch GT 2 е 7,99 лв. на месец или 119,99 лв. в брой.
Huawei Nova 5T
Huawei Nova 5T разполага с 6,26-инчов FHD+ IPS LCD екран, който обезпечава детайлна картина, наситени цветове и добра видимост от всеки ъгъл, за по-добро мобилно преживяване. Дизайнът е моден, със заоблени ъгли, тъничък профил, като корпусът е построен от алуминиева рамка и стъкло, които придават на модела премиум чувство за издръжливост. Освен в класическо черно, моделът ще се предлага в два нови цвята – наследник и ален – които акцентират контраста на светлината и сенките, създавайки 3D резултат.
Nova 5T е оборудван с четворна камера на гърба, ситуирана отвесно, сходно на моделите от P30 серията. И четирите камери разполагат с изкуствен интелект, който спомага за разпознаването на подиуми и по-доброто идентифициране на обекти. Основният датчик е широкоъгълен, с 48MP и отвор на блендата f/1.8, който снима изображения с богати елементи, добър контрастност и светлина даже при ниска осветеност. Втората камера е ултраширокоъгълна 16MP, с отвор на блендата f/2.2 и е подобаваща за снимане на пейзажи. Устройството разполага и с 2MP макро камера, която снима обекти в непосредствен проект без загуба на детайлите. Основната камера на Nova 5T се добавя от 2MP датчик за дълбочина, който дава повече благоприятни условия при снимането на изображения с „ боке ” резултат. Селфи камерата на Nova 5T е 32MP и е ситуирана в специфичен отвор на екрана. Тя поддържа AI функционалности, които усъвършенстват цветовия баланс, контраста и детайлността на фрагментите.
Nova 5T разполага с осемядрен процесор HiSilicon Kirin 980, построен по 7-нанометрова архитектура. Изкуственият разсъдък усъвършенства работата му и дава повече мощност, като в същото време щади батерията. Тя е с потенциал 3 750 mAh, с функционалност за бързо зареждане с 22.5W. Оперативната памет на Nova 5T е 6GB, а паметта за предпазване на файлове – 128GB. Сензорът за пръстови отпечатъци е ситуиран от дясната страна на корпуса на устройството, като работи с отлична експедитивност.
Huawei Watch GT 2 (46 mm)
Смарт часовникът Huawei Watch GT 2 (46 mm) идва с нови функционалности, измежду които интелигентни спортни режими и усъвършенствана продуктивност на батерията, която устоя до две седмици с едно зареждане. Функционалният аксесоар е съвършено допълнение към смартфонa Nova 5T, с помощта на интеграцията си с моделите от Huawei. Watch GT 2 има моден дизайн и отлични характерности, измежду които мощния процесор Kirin A1 и сензорен AMOLED екран.

А1 , част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, в това число четири лични спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, лична платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на 5 милиона клиенти. През 2018 година A1 България регистрира доходи от 446,2 милиона евро, а сравнимата EBITDA e 138 милиона евро.
A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 24 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия (А1), България (A1), Беларус (А1), Хърватия (A1), Словения (A1), Сърбия (Vip mobile) и Северна Македония (А1). Приходите на A1 Group за 2018 година са 4,47 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,38 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – третият по величина снабдител на мобилни услуги в света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР