А1 стартира продажбите на новия смартфон Honor View20. Флагманът може

...
А1 стартира продажбите на новия смартфон Honor View20. Флагманът може
Коментари Харесай

A1 стартира продажбите на Honor View20

А1 започва продажбите на новия смарт телефон Honor View20. Флагманът може да бъде закупен онлайн на a1.bg за 639,99 лв. в брой или 33,50 лв. на месец с проект A1 ONE Unlimited 5XL. А1 е единственият телеком у нас, който ще предлага и лимитираната MOSCHINO версия, която идва в специфичен червен цвят и с повече вътрешна и оперативна памет – 256 GB и 8GB по отношение на общоприетите за модела 128 GB и 6GB. Honor View20 MOSCHINO Edition ще бъде наличен в комерсиалната мрежа на телекома за 759,99 лв. в брой или за 38,50 лв. на месец с проекта A1 ONE Unlimited 5XL.


Honor View20 има дизайн със заоблени ъгли, съчетаващ предно стъкло и алуминиева рамка. Задният панел, наименуван Аurora, се отличава с присъща визия и текстура, направена посредством нанолитографна технология, която дава преливащ ослепителен резултат на цвета. За своите 156.9 мм дължина, Honor View20 има FHD+ All-View екран с впечатляващ размер от 6.4 инча. Разработен по IPS LCD технология, екранът заема 91.8% от предния панел.

В устройството е включена първата в света камера, вградена в екрана. Тя е с 25-мегапикселов датчик, с отвор на блендата от f/2.0, предоставящ високодетайлни изображения, с помощта на HDR технологията. Honor View20 включва и първия по рода си 48-мегапикселов датчик в смарт телефон, намиращ се на гърба на устройството. Той разполага с функционалности с изкуствен интелект като режима за снимане Ultra Clarity, HDR технология, идентифициране на разнообразни обекти и други.

Възможностите на мощния 8-ядрен процесор Kirin 980 разрешават на камерата да снима няколко фотоси едновременно, като комбинира най-хубавите елементи от всеки кадър в едно изображение, с помощта на двойните NPU и ISP технологии. Изкуствената имиджова стабилизация (AIS), суперпикселите 4 в 1 и високата резолюция на задната камера обезпечават повече елементи и изясненост в фрагмента на нощните изображения. На задния панел е ситуирана и TОF 3D камера – настоящ в дълбочина датчик, който разрешава следене придвижванията на скелета и тялото посредством инфраред технология. Благодарение на TOF 3D камерата, с Honor View20 могат да се играят 3D игри, ръководени посредством придвижвания на тялото.

Осемядреният процесор HiSilicon Kirin 980 е първият по рода си 7-нанометров чипсет с изкуствен интелект, с усъвършенствана продуктивност и енергийна успеваемост. Графичният процесор на устройството е Mali-G76 MP10, предоставящ чудесно гейминг преживяване с GPU Turbo 2.0 технологията за графична обработка.

За да подсигурява отлична продуктивност и съгласуваност, смарт телефонът разполага надлежно със система за течно изстудяване - NINE Liquid Cooling, както и първата по рода си тройна Wi-Fi антена, позволяваща поддържане на мощен Wi-Fi сигнал, без значение от позицията, в която устройството се държи.

В своята базова версия Honor View20 включва 128 GB памет за предпазване и 6 GB оперативна памет. Батерията е с потенциал от 4000 mAh и употребява технологията Honor SuperCharge за по-бързо зареждане. Смартфонът работи с най-новата софтуерна версия на Android – 9.0 Pie и интерфейс от Honor – Magic 2.0.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР