A1 SmartAD е безплатно приложение, което предлага рекламно съдържание, съобразено

...
A1 SmartAD е безплатно приложение, което предлага рекламно съдържание, съобразено
Коментари Харесай

А1 вече събира и дава пари за гледане на реклами


A1 SmartAD е гратис приложение, което предлага рекламно наличие, съобразено ползите и желанията на клиентите, които са посочени при регистрация в него.

A1 SmartAD ще дава бонус на клиентите от 3 000 MB мобилен интернет в мрежата на оптималната скорост всеки месец, а за всяко събаряне на приложението от А1 ще подаряват по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), която ще помогне на небогати деца да останат при своите фамилии и да вървят на учебно заведение.

Ето какво споделят от А1 за новото приложение:

A1 SmartAD е гратис приложение с добавена стойност, която ти разрешава да се включиш в значима обществена идея. Същевременно получаваш спомагателни придобивки под формата на интернет трафик в подмяна на това да гледаш стеснен брой рекламно наличие. За всяко събаряне на приложението ние от А1 ще даряваме по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), която ще помогне на небогати деца да останат при своите фамилии и да вървят на учебно заведение.

Чрез приложението и идеята, с която то е обвързано, желаеме да помогнем на допустимо най-вече деца в потребност, осигурявайки им не просто финансова поддръжка, а дълготрайна помощ в няколко съществени посоки: ранно детско развиване, здраве и обучение. За задачата значително ще разчитаме на твоето предпочитание да се включиш, което ще помогне на нашите сътрудници от НАПГ, да поддържат избран брой определени фамилии с материални придобивки, съвещания и препоръки.

Ползването на A1 SmartAD ще ти даде
бонус от 3 000 MB мобилен интернет в нашата мрежа на оптималната скорост всеки месец. За да можеш да се възползваш от препоръчаните бонуси, би трябвало да гледаш избран брой рекламно наличие дневно, като A1 SmartAD ще генерира не повече от една визия или клип на час, с цел да не ти се натрапва. Клиповете ще са с дължина до 8 секунди и ще се пресъздават без тон.

Приложението включва реклами, предложения, промоции, а също и просветително, обществено и занимателно наличие. Това наличие не се таксува по никакъв метод, като при предпочитание от твоя страна можеш във всеки миг да го пропуснеш, а устройството ще продължи да работи при цялостния си потенциал.

Бъди част от една обществено значима идея и помогни на дете в потребност да остане при родителите си и да получи нужните условия за развиване и обучение.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР