A1 ще дари карти с мобилен интернет на бежанци от ...

A1 ще дари карти с мобилен интернет на бежанци от

A1 ще дари карти с мобилен интернет на бежанци от Украйна

A1 ще подари карти с мобилен интернет на бежанци от Украйна Компанията ще насърчи и събирането на дарения от служителиПрепоръчай (0)
А1 ще подари предплатени карти с мобилен интернет на бежанци от Украйна. Компанията ще даде карти на украинското посолство в София и на Столична община, които двете организации ще разпространят измежду искащите, с цел да могат да останат във връзка със своите близки както в България, по този начин и в Украйна.

А1 ще следи военния спор в Украйна и ще реагира по отношение на неговото развиване, с цел да може да оказва помощ на засегнатите клиенти да преминат през това тестване благодарение на своите услуги и цифровите технологии.

Допълнително компанията ще насърчи събирането на дарения от чиновници, като поддържа самодейността на Фондация BCause и акцията #ЗАДОБРОТО в интерес на фамилиите от Украйна. За задачата е основана обособена страница в дарителския уебсайт „ Платформата “ на Фондация BCause, където всички чиновници на А1 ще могат да дарят определена от тях сума.

А1 беше измежду първите компании, които демонстрираха своята съпричастност към жертвите от войната в Украйна и телекомът ще продължи да употребява технологиите, с цел да им помогне да преминат през тази невиждана обстановка.

Малко след началото на военния спор клиентите на А1 в роуминг в Украйна получиха безвъзмезден интернет и мобилен интернет, а тези в България - по 1000 интернационалните минути, които важат за 30 дни, само че срокът може да бъде продължен, в случай че обстановката го постанова.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg