А1 ще бъде спонсор на събитието у нас Aniventure Comic

...
А1 ще бъде спонсор на събитието у нас Aniventure Comic
Коментари Харесай

Aniventure Comic Con 2018 идва с много гейминг на 15-16 септември

А1 ще бъде спонсор на събитието у нас

Aniventure Comic Con тази година ще се организира в уикенда на 15 и 16 септември в Inter Expo Center София, като се чака да бъде посетено от над 25 000 души.

Освен косплейъри, артисти и художници от България и света, събитието ще предложи доста шампионати и занимания за почитателите на електронните игри и електронните спортове. Всеки клиент ще може да се включи в някой от десетките шампионати по най-популярните игри у нас или просто да поиграе свободно в другите зони. Гостите ще имат опция и да гледат борбите на най-хубавите тимове и играчи по CS: GO, League of Legends или FIFA18.

За първи път в събитието у нас се включва и телеком – А1 ще направи дебют в гейминг промишлеността, като взе участие със лична зона. На повърхност от 300 квадратни метра, почитателите на игрите ще имат опция да се състезават за награди от А1, играейки на две от най-популярните заглавия у нас – Fortnite (PC и конзоли) и Clash Royale (mobile). От телекома са поканили за специфичен посетител и водещ на зоната Slavi (The Clashers).

В другите зони на специфичната гейминг зала ще има и още шампионати с награди, а част от доказаните са 1v1 шампионати по CS: GO, League of Legends, FIFA18 и Hearthstone. Основен софтуерен сътрудник на тази зона ще бъдат OMEN by HP и Desktop.bg, които ще обезпечат допустимо най-мощните гейминг конфигурации и външна страна.

Повече информация за обособените зони ще бъде оповестена в допълнение на www.comiccon.bg

Промо билетите за двата дни на фестивала са на цена 30 лв. и могат да бъдат закупени в OMV, билетен център НДК и в мрежата на Eventim.bg до 15.07.2018, а деца до 7 години ще влизат гратис с компаньон, притежаващ билет.

В продажба са пуснати и специфични билети с 50% понижение за деца на възраст сред 8 и 12 години в това число.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР