А1 със специална лятна оферта за високоскоростен и неограничен домашен

...
А1 със специална лятна оферта за високоскоростен и неограничен домашен
Коментари Харесай

Домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99 лева на месец

А1 със специфична лятна оферта за високоскоростен и безграничен домакински интернет

А1 предлага високоскоростен домакински интернет по закрепена или мобилна мрежа за 9,99 лв. на месец за първите 24 месеца от контракта. Кампанията ще продължи до 3 септември 2023 година, а клиентите могат да се възползват от нея в магазините на телекома или онлайн от А1.bg.

Предложението за домакински интернет по закрепена мрежа с проект А1 Нет 75 е с оптималната скорост на събаряне на информация до 75 Mbps и скорост на качване до 45 Mbps. В цената 9,99 лв. на месец е включено и цялото нужно съоръжение за потребление на услугата, поддръжка и замяна при щета.

Потребителите с по-големи жилища или по-големи семейства могат да се възползват и от услугата A1 Home Wi-Fi . Тя има за цел да усъвършенства сензитивно качеството на безжичния домакински интернет в жилищата, които не могат да бъдат покрити от базовите Wi-Fi рутери, предоставяни за периода на контракта. Home Wi-Fi предлага налични рутери и Mesh система като спомагателна услуга, посредством които се обезпечава сигнал без спиране и закъснение, във всеки ъгъл на дома.

Оптичната мрежа на А1 обгръща 78 града и 137 дребни обитаеми места и разрешава достъп до високоскоростен интернет на над 1,7 млн. семейства. Потребителите, които се нуждаят от домакински интернет на местата, които не попаднат в сегашния обсег на закрепената мрежа на А1, могат се възползват от услугата Net Box.

А1 Net Box предлага благонадежден и бърз домакински интернет по мобилна мрежа, което разрешава на потребителите да бъдат свързани в съвсем цялата страна, защото 4G мрежата на телекома покрива 99,4% от популацията на страната, a с 5G са покрити съвсем всички обитаеми места с над 3 000 поданици и главните курорти. Тази услуга дава безграничен домакински интернет с включени 75 GB при оптималната скорост, на същата цена – 9,99 лв. на месец.

Потребителите могат да ревизират дали мястото, където желаят да употребяват услуга, се намира в обсега на закрепената или мобилната мрежа на А1 от уеб страницата на компанията.

А1, част от A1 Group, е водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията дава мобилни и закрепени услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова, сателитна и мобилна телевизия, четири лични спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, ICT, cloud и IoT бизнес решения. През 2022 година A1 България регистрира доходи от 640,4 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 254,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен снабдител в Централна и Източна Европа с повече от 26 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем страни: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония и Сърбия, а приходите на Групата за 2022 година надвишават 5 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в региона на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със постоянен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни снабдители в света.
 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР