А1 разширява избора от 5G смартфони, като добавя нова марка,

...
А1 разширява избора от 5G смартфони, като добавя нова марка,
Коментари Харесай

A1 започва продажбите на Nokia X10 – първият смартфон на бранда, който работи с 5G ULTRA

А1 уголемява избора от 5G смарт телефони, като прибавя нова марка, поддържаща мрежата от пето потомство 5G ULTRA с модела. Смартфонът е част от новата Nokia X серия на  HMD Global, която сплотява висока продуктивност, забележителни характерности и моден дизайн. Той се предлага на налична цена и с по-дълга от нормалната гаранция. 

Nokia X10 e част от еко акцията на HMD Global #lovetrustkeep за предпазване на естествените запаси посредством по-дългото потребление на движимостите. Това е повода смарт телефонът да идва с 3-годишна гаранция, фабрично подложен протектор на екрана и прибавен компостируем калъф в кутията. Зарядното устройство е отстранено и е оставен единствено USB кабелът, само че А1 продава Nokia X10 5G в комплект с автентично зарядно.
 А1 е „ Компания на годината “ в категория „ Телекомуникации “ А1 е „ Компания на годината “ в категория „ Телекомуникации “
На блестяща гала на 17 юни вечерта бяха оповестени тазгодишните спечелили в състезанието “Компания на годината ”. За втора по...



В идващите 3 години софтуерът на ще получава постоянни актуализации на операционната система, както и ежемесечни актуализации на системата за сигурност. С тяхна помощ притежателите на това устройство ще бъдат спокойни, че не престават да имат най-актуалните технологии в своя смарт телефон. 

Лицето на е съвсем напълно заето от 6,67-инчовия FHD+ LCD екран, а самият той е добре предпазен от надраскване с помощта на специфичното покритие Gorilla Glass 3. Централно на гърба са ситуирани четирите обектива на главната камера с оптика ZEISS. Селфи камерата пък е вградена с предпазлив пробив в горната част на екрана. 

Nokia 10X е смарт телефон, който се отличава с висока продуктивност. Бързият 5G процесор Qualcomm Snapdragon 480 е нещото, което разрешава на смарт телефона да се оправи с високите скорости в 5G ULTRA мрежата на А1. Благодарение на постоянния процесор оптимално работи и операционната система Android 11.
 А1 предлага интелигентно решение за киберзащита и бекъп на данните за бизнес клиенти А1 предлага интелигентно решение за киберзащита и бекъп на данните за бизнес клиенти
Данните на фирмите и тези на техните клиенти са най-ценният запас за развиването на бизнеса в международен мащаб. Масовото нахлуване на...

По отношение на цените се нарежда измежду наличните 5G телефони. В композиция с тарифен проект от А1, той може да бъде закупен за 279,99 лв. в брой или единствено за 12,99 лв. месечно на погашение с двугодишен контракт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР