A1 разпространи официално съобщение, с което обявява, че считано от

...
A1 разпространи официално съобщение, с което обявява, че считано от
Коментари Харесай

А1 прекрати договора на ПП „Атака“ заради неплатени задължения oт над 130 000 лева, натрупани в продължение на почти 2 години

A1 популяризира публично известие, с което афишира, че считано от 10 юни приключва контракта на Политическа партия „ Атака “ поради неплатени сметки. Задълженията им към телекома са на обща стойност над 130 000 лв., от които над 64 000 лв. са дължими по контракта за даване на електронни съобщителни услуги.

Политическа партия „ Атака “ има просрочени отговорности към телекома от съвсем две години, преди А1 да се принуди да приключи своите взаимоотношения с тях. Въпреки желанието и многочислените опити от страна на А1 за намиране на решение, в това число сключване на съглашение за разсрочено заплащане, Политическа партия „ Атака “ отхвърля да заплаща за употребените услуги, което постанова и прекратяването на договорните връзки.

„Решението на телекома е подбудено напълно от бизнес аргументи и неналичието на предпочитание от страна на Политическа партия „ Атака “ за погасяване на насъбраните отговорности.“, споделят от PR обособена на А1.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР