А1 пусна нов дигитален портфейл – A1 Wallet, за потребителите

...
А1 пусна нов дигитален портфейл – A1 Wallet, за потребителите
Коментари Харесай

A1 пусна нов дигитален портфейл A1 Wallet

А1 пусна нов цифров портфейл – A1 Wallet, за потребителите на мобилни устройства с Android и iOS.

A1 Wallet е мобилно приложение, което разрешава осъществяването на безконтактни заплащания посредством NFC и Apple Pay, мигновени преводи сред потребителите на приложението посредством мобилен номер, заплащания посредством QR код, самостоятелен IBAN и функционалност за предпазване и потребление на карти за преданост.

Дигиталният портфейл се предлага с два проекта - Standard и Premium по отношение на потребностите на клиентите.

A1 Wallet разрешава безконтактно заплащане със смарт телефон на POS терминал, както с мобилни устройства с Android, поддържащи NFC, по този начин и с iOS устройства посредством Apple Pay.

Клиентите на цифровия портфейл могат да заявят безвъзмездна виртуална карта MasterCard, с която да пазарят онлайн. С A1 Wallet могат бързо да се изпращат и получават пари без такси сред потребителите на А1 и phyre посредством мобилен номер и QR код.

Също по този начин потребителите могат да изискат пари гратис посредством линк, който да изпратят посредством SMS, имейл или друга платформа за известия.

Зарежданията на цифровия портфейл посредством банкова карта са мигновени и за двата проекта - Standard и Premium. За клиентите на Premium те са изцяло безвъзмездни и неограничени във времето, а за тези на Standard са безвъзмездни за интервал от 12 месеца, след което се заплащат.

Потребителите на A1 Wallet имат самостоятелен IBAN, с който могат да получават и да изпращат парични преводи в лв. и в евро с ниски такси за клиентите на Standard и без такси за тези на Premium.

A1 Wallet има изчистен и комфортен за потребление интерфейс, а потребителите могат да се възползват и от функционалностите за предпазване и потребление на карти за преданост. За да не изпускат положителни оферти, клиентите на цифровия портфейл могат да наблюдават брошури с настоящи предложения на някои от най-големите търговски вериги в страната, които постоянно се актуализират в приложението.

Дигиталният портфейл има отлични аналитични функционалности и неговите консуматори могат бързо да видят своите разноски на седмична и месечна база. По този метод те могат да наблюдават положението на своите финанси когато и да е и от всяко място.

Приложението А1 Wallet може да бъде свалено гратис от App Store и Гугъл Play Store, като е налично за всички консуматори, без значение от мобилния оператор, чиито услуги употребяват. Стартирането на новия цифров портфейл е поредна стъпка от политиката на компанията да прави технологиите по-достъпни и по-лесни за потребление от българските консуматори.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР