A1 продължава традиционната си кампания „Интернет за всички“ и през

...
A1 продължава традиционната си кампания „Интернет за всички“ и през
Коментари Харесай

A1 с нова поредица образователни видеа в кампанията Интернет за всички

A1 продължава обичайна си акция „ Интернет за всички “ и през 2022 година

Поредица от клипове с присъединяване на влогъра Слави Панайотов от The Clashers ще разяснят на децата и младежите по какъв начин работят високите технологии.

Те са налични на уеб страницата internetforall.bg, а за най-любознателните са планувани и предметни награди.

Тази година акцент са фундаментални тематики, като действието на интернет и мобилните мрежи от пето потомство, само че и така наречен Cloud Gaming, IoT, цифровите портфейли и други перспективни технологии, които сега навлизат в живота ни.

Тези, които внимават в „ часовете “ и се оправят с къс тест, ще играят за награди от А1 – Apple iPhone 13 Pro, Xiaomi Mi Electric Scooter, таблети Samsung Galaxy Tab A8 и слушалки Apple Airpods Pro.

Уроците са готови от експерти на А1 в партньорство със Слави и екипа му, които ги показват по наличен и забавен за подрастващите метод. А1 има вяра, че с самодейността Интернет за всички младежите ще научат доста нови и потребни неща. Кампанията е част от задачата на телекома да улеснява цифровия метод на живот.

„ Интернет за всички “ е за младежите, чиято естествена среда са обществените мрежи – те не помнят света преди „ Facebook “ и живеят в „ ТикТок “ и „ Инстаграм “. Това са едни извънредно любознателни деца, които като се изключи че употребяват цифровите технологии, е добре и да знаят по какъв начин работят те.

Именно тук идва ролята на експертите от A1 и на Слави Панайотов – дружно създадохме поредност от видеа, които споделят значимото на езика на младежите. “, разяснява Илияна Захариева, шеф „ Корпоративни връзки “ в А1.

Интернет за всички e годишна акция на А1, която цели да образова подрастващите за технологиите, които ни заобикалят. Успехът ѝ в предходните години въодушевява телекома да започва и самодейността „ Интернет за всички 55+ “, която на собствен ред, има за цел да помогне на възрастните хора, изключително в дребни обитаеми места, да се научат да се оправят с технологиите.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР