А1 продължава да помага на своите клиенти да се справят

...
А1 продължава да помага на своите клиенти да се справят
Коментари Харесай

А1 удължава кампанията за дигитална солидарност до края на извънредното положение в страната

А1 продължава да оказва помощ на своите клиенти да се оправят с интервала на обществена изолираност по време на пандемията от COVID-19 и удължава периодите на оповестените през март начинания за цифрова взаимност. До края на изключителното състояние у нас – 13 май, клиентите на Xplore TV и цифрова телевизия от А1 ще имат свободен достъп до 200+ ТВ канала. До 31 май А1 ще дава и еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет на оптималната скорост при платена сметка през мобилното приложение Моят А1 или портала Моят А1 на A1.bg. Клиентите могат да разчитат на А1 за обезпечаването на безвъзмезден трафик до платформата Уча.се до 30 април.
Тези начинания са част от акцията за цифрова взаимност на компанията. Чрез нея А1 освен оказва помощ на клиентите със своите цифрови технологии, само че и с директна финансова помощ за битката с COVID-19. подари 220 000 лева на „ Александровска “ болница за закупуване на дихателни апарати. Чрез още две огромни дарителски акции А1 интензивно подкрепя и Министерството на здравеопазването. За всяко заплащане през Моят А1 компанията превежда по 1 лев на специфичната сметка на Министерство на здравеопазването, а за всяко заплащане през A1 Wallet – сума, равна на 1% от трансакцията.

А1 още веднъж приканва своите клиенти да употребяват по-безопасните и лесни за приложимост цифрови канали за самообслужване, с цел да понижат рисковете от заразяване. Въпреки това, по-голямата част от магазините на А1 не престават да работят при засилен надзор на съблюдаване на защитните ограничения.
През мобилното приложение Моят А1клиентите могат да ръководят елементарно услугите си. То е налично за устройства с Аndroid и iOS. За да заплати през приложението, потребителят би трябвало да го конфигурира на своя смарт телефон и да записва в него своите услуги. Приложението предлага и опция за опазване на данните на банковата карта, както и за активиране на автоматизирано заплащане всеки месец. В рамките на цифровата взаимност, през Моят А1 компанията дава опция клиентите да получат и еднократен
бонус от 10 000 МВ при заплащане на сметка до края на месец май.
Клиентите, които имат потребност от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео позвъняване. От 9:00 до 20:00 часа през делничните и от 10:00 до 18:00 часа в почивните дни експерти на А1 са на линия, с цел да спомагат. При потребност от подпомагане с механически проблем, от А1 предлагат потреблението на онлайн услугата А1 Видео асистент.
*За клиентите на сателитна ТВ услуга каналите са над 120 заради софтуерни аргументи. Клиентите на аналогова ТВ, Xplore TV GO и бизнес ТВ не се включват в обсега на акцията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР