А1 предоставя безплатно на всички свои ТВ клиенти от понеделник,

...
А1 предоставя безплатно на всички свои ТВ клиенти от понеделник,
Коментари Харесай

А1 пуска безплатно над 200 тв канала за свои клиенти, насърчава хората да си стоят вкъщи

А1 дава гратис на всички свои ТВ клиенти от понеделник, 16 март над 200 ТВ канала за за дни. Те ще бъдат отключени за потребителите на тази услуга на телекома, без значение на какъв абонаментен проект са били преди изключителното състояние, оповестиха от телекома. Жестът е част от пускане на кампания за цифрова взаимност от страна на A1 с клиентите на мобилния оператор, която има за цел да ги насърчи да останат по домовете си и да не поемат непотребни опасности от разпространяване на ковид. 

„ Наясно сме какъв брой стрес и промени в метода на живот носят изключителните ограничения от пандемията на COVID-19 и знаем, че в допълнение към наложителните способи за предварителна защита, доста хора ще прекарват повече време вкъщи, със фамилията, постоянно пред тв приемника. Ето за какво, като компания, която се грижи за своите съграждани и в устрема си да облекчим обстановката, взехме решение да дадем над 200 телевизионни канала гратис, с цел да предложим неограничена информация и многообразие в дома на нашите клиенти. Ние сме съпричастни и ще създадем всичко допустимо да помогнем на обществото да се оправи с сложната обстановка. Затова нашият апел е: бъдете рационални, останете у дома с Вашите близки и се информирайте и забавлявайте с вашата обичана телевизия. “, коментира Александър Димитров, основен изпълнителен шеф на А1 България

Следващата стъпка от акцията за цифрова взаимност на А1 ще бъде ориентирана към частните клиенти, които употребяват мобилни услуги от компанията. На 18 март (сряда ) частните клиенти, като се изключи тези на предплатени карти, ще могат да се възползват от еднократен бонус от 10 000 MB мобилен интернет на оптималната скорост, без значение от тарифния проект, който употребяват сега. За да се възползват от бонуса, клиентите би трябвало единствено да влязат в мобилното приложение Моят А1 или секцията на Моят А1 на A1.bg и да задействат пакета от специфичната секция. Мобилният интернет ще важи за 30 дни след активирането му.

Магазините на телекома, като се изключи тези в молове и търговски центрове, ще продължат да работят, само че при понижено работно време до 18:30 часа, а в обектите ще се позволяват до трима клиенти по едно и също време . Ситуацията в България продължава да трансформира всекидневието на всички в страната.

От А1 още веднъж припомнят на своите клиенти, че могат да употребяват новите софтуерни услуги на компанията за самообслужване, с цел да лимитират излизанията си до магазините на компанията. Плащането на сметки може да се прави и през приложението Моят А1, както и онлайн на А1.bg.  Хората, които имат потребност от консултация с представител на А1, могат да се свържат и с видео позвъняване, което отстранява потребността от физическо посещаване в магазин. От 10:00 до 19:00 часа, всеки ден, експерти на А1 са на линия, с цел да спомагат. При потребност от подпомагане с механически проблем, от А1 предлагат потреблението на услугата А1 Видео асистент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР