А1 предлага високоскоростен по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99

...
А1 предлага високоскоростен по фиксирана или мобилна мрежа за 9,99
Коментари Харесай

Домашен интернет по фиксирана или мобилна мрежа

А1 предлага високоскоростен по закрепена или мобилна мрежа за 9,99 лв. на месец за първите 24 месеца от контракта. Кампанията ще продължи до 3 септември 2023 година, а клиентите могат да се възползват от нея в магазините на телекома или онлайн от А1.bg.

Предложението за домакински интернет по закрепена мрежа с проект А1 Нет 75 е с оптималната скорост на събаряне на информация до 75 Mbps и скорост на качване до 45 Mbps. В цената 9,99 лв. на месец е включено и цялото нужно съоръжение за потребление на услугата, поддръжка и замяна при щета.

Потребителите с по-големи жилища или по-големи семейства могат да се възползват и от услугата. Тя има за цел да усъвършенства сензитивно качеството на безжичния домакински интернет в жилищата, които не могат да бъдат покрити от базовите Wi-Fi рутери, предоставяни за периода на контракта. Home Wi-Fi предлага налични рутери и Mesh система като спомагателна услуга, посредством които се обезпечава сигнал без спиране и закъснение, във всеки ъгъл на дома.

Оптичната мрежа на А1 обгръща 78 града и 137 дребни обитаеми места и разрешава достъп до високоскоростен интернет на над 1,7 млн. семейства. Потребителите, които се нуждаят от домакински интернет на местата, които не попаднат в сегашния обсег на закрепената мрежа на А1, могат се възползват от услугата Net Box.

А1 Net Box предлага благонадежден и бърз домакински интернет по мобилна мрежа, което разрешава на потребителите да бъдат свързани в съвсем цялата страна, защото 4G мрежата на телекома покрива 99,4% от популацията на страната, a с 5G са покрити съвсем всички обитаеми места с над 3 000 поданици и главните курорти. Тази услуга дава безграничен домакински интернет с включени 75 GB при оптималната скорост, на същата цена – 9,99 лв. на месец.

Потребителите могат да ревизират дали мястото, където желаят да употребяват услуга, се намира в обсега на или мрежа на А1 от уеб страницата на компанията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР