А1 предлага специални отстъпки до 40% от цената за над

...
А1 предлага специални отстъпки до 40% от цената за над
Коментари Харесай

А1 предлага дейта кабели с до 40% отстъпка

А1 предлага специфични отстъпки до 40% от цената за над 40 типа дейта кабели от водещи производители. В селекцията на A1.bg потребителите могат да избират сред дейта кабели от марки като Apple, Samsung, TTEC, и доста други. Промоционалните цени са годни за закупуване от уеб страницата А1.bg и в комерсиалната мрежа на телекома до привършване на наличностите.

Дейта кабелът TTEC mUSB black е с 40% отстъпка, на цена от 5,99 лв.. USB Adapt Type-C-3.5mm кабелът на Samsung може да бъде закупен с 20% отстъпка, на цена от 15,99 лв..

Сред предложенията на атрактивни цени е и дейта кабелът TTEC Type-C – Type-C, който се предлага с 33% отстъпка, на цена от 9,99 лв.. Друг модел на марката – TTEC TypeC/Light е различен от наличните разновидности с 25% понижение, на цена от 14,99 лв., като разполага с конекторите Type-C, Lightning и Micro Usb. Пълната селекция от кабели за трансфер на данни може да бъде открита на A1.bg.

Грижата за телефона е директно обвързвана с избора на кабел за зареждане. При неговия избор е значимо потребителят да се води от характерностите на адаптера или входните характерности на телефона си. Затова е значимо да се обърне внимание на дължината на кабела, стойностите на ток и напрежение, които пропуща, прехвърлянето на данни, както и опциите за бързо зареждане.

Стандартната дължина на кабел за зареждане и транспорт на данни е 1 метър, като тя би трябвало да се съобрази с самостоятелните потребности на всеки консуматор. При избора на подобаващ дейта кабел би трябвало да се вземе поради дали той поддържа задоволително високи стойности за транспорт на ток и напрежение, като това е директно обвързвано с опцията за бързо зареждане на телефона. Ако смарт устройството или адаптерът поддържат опцията за бързо зареждане, то кабелът също би трябвало да може, тъй като това е обвързано с по-голямо натоварване. Днес по-голяма част от кабелите разрешават преноса на данни, само че това на което би трябвало да се обърне внимание е скоростта на прехвърлянето.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР