А1 предлага лесно и удобно закупуване на електронни винетки в

...
А1 предлага лесно и удобно закупуване на електронни винетки в
Коментари Харесай

Шофьорите могат да закупят електронна винетка от А1 и да платят в брой или онлайн

А1 предлага елементарно и комфортно закупуване на електронни винетки в комерсиалната мрежа на компанията, на, през приложението или посредством SMS за клиентите на А1. За да улесни клиентите на всички оператори, компанията дава опция за покупка на винетка на уеб страницата без регистрация единствено в три лесни стъпки. В магазините на А1 потребителите могат да закупят своята е-Винетка както в брой, по този начин и с дебитна или кредитна карта.
В продължаващата обстановка на нараснал риск от заболеваемост А1 предлага потреблението на цифровите канали за самообслужване като Моят А1, където потребителите също могат да се снабдят с електронна винетка за своите извънградски пътувания.
Клиентите на А1 имат опция да закупят уикенд или седмична винетка за лек автомобил и посредством SMS, като сумата се начислява в идната им месечна фактура. Това става с изпращане на регистрационния номер на транспортното средство до къс номер 1002 за уикенд и до 1007 за седмична винетка.

Клиентите, които са закупили винетка през регистрацията си на а1.bg, имат достъп до история на покупки и информация за автомобила, които могат да се употребяват и при актуалните и последващи поръчки. Всички получават увещание за изтичащ период на закупената винетка на прелюдия имейл и посредством SMS, в случай че е въведен годен български мобилен номер. За по-голямо улеснение за корпоративните клиенти на А1 винетките могат да се декларират през акаунт мениджърите, а сумите се начисляват в месечните фактури.
е-Винетка е налична в комерсиалната мрежа на А1 в партньорство с „ Интелигентни Трафик Системи ” ЕАД, които са народен снабдител на услуги за електронно събиране на такса за изминато разстояние и сътрудник на АПИ. Допълнителна информация за електронните винетки може да се получи на.
От 1 март 2020 година електронните винетки се изискват за междуградски пътувания с коли до 3,5 тона. За транспортните средства с по-високо тегло съгласно нормативните условия се ползва тол таксуване за изминато разстояние. Потребителите могат да заявят от А1 и – под формата на маршрутни карти или автоматизиран толинг. А1 България е формален търговски представител по отношение на тол таксуването в партньорство с TollPass – комерсиална марка на „ Интелигентни Трафик Системи “ ЕАД (ИТС EАД). ИTC ЕАД e вписан в Регистъра на националните снабдители на услуги за електронно събиране на такси за изминато разстояние и подписан контракт с Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР