A1 обяви специална промоция на един от своите неограничени планове

...
A1 обяви специална промоция на един от своите неограничени планове
Коментари Харесай

А1 предлага безкрайни минути, неограничен интернет и подарък 5G смартфон

A1 разгласи специфична промоция на един от своите неограничени проекти – Unlimited 39,99. До края на септември проектът ще се предлага на цена от 20 лв. на месец за първите три месеца от периода на абонамента, против която клиентите ще получат неограничени минути и мегабайти на оптималната скорост, както и смарт телефон Samsung Galaxy A13 5G без в допълнение възнаграждение, с който ще могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на телекома.

Атрактивната цена от 20 лв. за първите три месеца обезпечава на клиентите всичко, от което имат потребност, с цел да поддържат връзка свободно, да сърфират в интернет без ограничаване на скоростта и да употребяват цифрови услуги по собствен избор. След приключване на промоционалните три месеца, клиентите ще продължат да употребяват тарифния си проект на цена от 39,99 лв. до края на 2-годишния период на абонамента.

Предложението е годно до края на септември за всички нови и съществуващи клиенти на А1, които преминат към проект Unlimited 39,99. Тези клиенти ще получат от А1 и по един 5G смарт телефон Samsung Galaxy A13 5G, с цел да могат да се възползват от преимуществата на мрежата от пето потомство.

5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на събаряне на информацията, към този момент обгръща над 220 града и курорта, а проектите на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички обитаеми места с население над 3 000 индивида. А1 е отворила своята 5G ULTRA мрежа за всички свои клиенти на мобилна услуга до края на септември. По този метод всеки клиент с 5G смарт телефон може да тества нейните благоприятни условия без в допълнение възнаграждение.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР