А1 обнови своите , които вече предлагат повече стойност за

...
А1 обнови своите , които вече предлагат повече стойност за
Коментари Харесай

Новите неограничени мобилни планове Unlimited на А1 осигуряват до 24 месеца безплатен достъп до дигитални услуги

А1 обнови своите, които към този момент оферират повече стойност за клиентите, предоставяйки необятен избор от цифрови услуги за целия период на контракта. Тарифите на телекомуникационния оператор остават четири – S, M, L и Ultra, като всички оферират неограничени минути и мегабайти в най-бързата мобилна мрежа в България съгласно Ooklа, както и достъп до 5G ULTRA.

Новите проекти оферират богат избор от цифрови услуги, част от които са неповторими за страната. Клиентите могат да избират от Netflix, който се предлага единствено от А1 в България, филмите и сериалите на HBO MAX, мобилна телевизия с Xplore TV GO, стрийминг на музика и аудиокниги с Deezer и Storytel, най-хубавите спортни шампионати и надпревари с каналите на MAX Sport и Diema Xtra, просветителните платформи е-просвета и BELL.bg и абонамент за бизнес издания като „ Капитал “ и „ Мениджър “.

Поради огромния интерес към цифровите услуги А1 към този момент предлага до три промоционални позиции, в които клиентите могат да задействат услуги с безвъзмезден промоционален интервал до 24 месеца съгласно определения проект, което обезпечава ненадминато многообразие за клиентите на оператора. Според това дали желаят да гледат обичания сериал, спортно събитие или предаване, потребителите могат сами да избират и трансформират своите цифрови услуги гратис един път в месеца от профила си в приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР