А1 е единственият телеком в България, който предлага електронни винетки

...
А1 е единственият телеком в България, който предлага електронни винетки
Коментари Харесай

A1 предлага електронната винетка в своята търговска мрежа

А1 е единственият телеком в България, който предлага електронни винетки за леки и тежкотоварни коли. е-Винетка е налична в комерсиалната мрежа на компанията, като всеки, който желае да я закупи, ще може да направи това в А1 магазините, на a1.bg, а също и през приложението Моят А1.

В магазините на А1 потребителите могат да закупят своята е-Винетка както в брой, по този начин и с дебитна или кредитна карта. С цел облекчение на клиентите на всички оператори, на a1.bg те ще могат да създадат покупката по електронен път когато и да е, без да е нужна регистрация в уеб страницата в три лесни стъпки.

Клиентите на А1 имат опция да закупят уикенд или седмична винетка и посредством SMS, като сумата се начислява в идната им фактура. Това става единствено с изпращане на регистрационния номер на транспортното средство до къс номер 1002 за уикенд и до 1007 за седмична винетка.

Клиентите, които са закупили винетка през регистрацията си на а1.bg, имат достъп до история на покупки и информация за автомобила, които могат да се употребяват и при актуалните и последващи поръчки.

е-Винетка е налична в комерсиалната мрежа на А1 в партньорство с „ Интелигентни Трафик Системи” ЕАД, които са единственият народен снабдител на yслyги за електронно събиране на такса за изминато разстояние и сътрудник на АПИ. От старта на продажбите на електронни винетки в края на 2018 година, към този момент над половин милион водачи избират А1 като снабдител на винетка. Допълнителна информация за електронните винетки може да се получи на www.a1.bg/e-vinetki.
 A1 предлага електронната винетка в своята комерсиална мрежа
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР