А1 дари 85 000 лева за цялостно обновяване на материалната

...
А1 дари 85 000 лева за цялостно обновяване на материалната
Коментари Харесай

А1 дари 85 000 лв. за цялостно обновяване на педиатричното отделение на болницата в Карнобат

А1 подари 85 000 лв. за изцяло възобновяване на материалната база и основаване на приятна прочувствената среда в детското поделение на „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване – Карнобат “. 80 000 лева е сумата, която коледната акция „ Закръгляме в интерес на положителното “ събра в края на 2022 година в поддръжка на план „ Светулка “ на фондация „ За положителното “. Екипът на А1 събра в допълнение 5000 лв. по време на Коледния благотворителен базар на компанията, които също бяха дарени за идеята.

В интервала на акцията „ Закръгляме в интерес на положителното “, провела се от 14 ноември до края на предходната година, А1 закръгляше до лев всяка сметка на частни клиенти в приложението или портала Моят А1. Близо 300 000 консуматори помогнаха за събирането на нужната за ремонта на болничното заведение сума, като избраха цифровите канали за ръководство на своите услуги в интервала на акцията.

Отделението в болничното заведение в Карнобат кандидатства в уеб страницата на „ За положителното “ наред с други здравни заведения от областите Търговище, София-област и Смолян. Педиатричният бранш на болничното заведение в Карнобат дава отговор в най-пълна степен на критериите за избор на план „ Светулка “. Наред с това, натоварването на отделението е над междинното за страната, което значи, че преобразяването на мястото ще усъвършенства изискванията за лекуване до уголемен кръг деца-пациенти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР