A1 България вече предлага ТВ канала Epic Drama на своите

...
A1 България вече предлага ТВ канала Epic Drama на своите
Коментари Харесай

Epic Drama на Viasat World вече е в мрежата на А1

A1 България към този момент предлага ТВ канала Epic Drama на своите клиенти на IPTV и кабелна (DVB-C) ТВ услуга в България. От през днешния ден клиентите на A1 имат 24-часов достъп до Дома на епичната драма, което уголемява наличието на каналите на Viasat World в мрежата на оператора.
Ема Джоунс , търговски вицепрезидент на Viasat World, разяснява:
“Очаровани сме от обстоятелството, че A1 прибавя Epic Drama към платформите си в България – това свидетелства за отдадеността ни на схващане на потребностите на клиентите ни и споделената ни цел да предлагаме съответно наличие на феновете ни. В първите шест месеца от старта си, Epic Drama направи мощно усещане и съумя да адресира нишата, която нашите изследвания идентифицираха, като даде достъп до качествено наличие на международно равнище, 24 часа в денонощието, когато и където бъде пожелано.
Разпространението на канала, което продължава да се форсира, е показателно за гъвкавостта ни като самостоятелен снабдител, с която откликваме на това, което феновете и сътрудниците ни търсят, както и на упоритостта ни да разширяваме обсега си.”
Симеон Донев , старши шеф „ Маркетинг “ в А1 България:
“Следвайки известността на Epic Drama в платформите ни в Хърватия, Словения и Македония, през днешния ден ние приветстваме канала и в A1 България. Това е фантастична добавка към предложенията за клиентите ни - една страхотна дестинация за феновете на драмата, които търсят най-големите и най-хубавите поредици от целия свят. Убедени сме, че той ще се трансформира в шлагер измежду феновете ни. Включването на Epic Drama е част от непрекъснатите старания на А1 да усъвършенства своето наличие и да доставя най-хубавата ТВ услуга в България на своите клиенти.”

Epic Drama започва в основни пазари за Viasat World през декември 2017 година, стъпвайки на експертизата в подбора на наличие, с която компанията е известна, като събра над 600 часа от най-хубавите трагични сериали от целия свят. В дома на високобюджетните, трагични HD сериали, по-голямата част от наличието е създадено в последните три години и е извънредно за съответния пазар.
Създаден за феновете на драмата в най-широк смисъл, Epic Drama предлага на феновете си известни и впечатляващи трагични поредици в голям брой поджанрове, в това число крими и мистерии, екранизации по типичен литературни произведения и по действителни исторически събития, политика и власт, военни, екшън и авантюристичен, както и фантъзи.
A1 има над 24 млн. клиенти в седем страни от района на Централна и източна Европа и е дълготраен сътрудник на Viasat World в продължение на към този момент повече от десетилетие, като Epic Drama към този момент е разполагаем в платформите на оператора в Хърватия, Словения и Македония. По силата на договорката за България в началото Epic Drama ще заеме EPG позиция 11, и по този начин ще се причисли към другите водещи канали на Viasat World - Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat History и TV1000 , които към този момент се оферират.
От през днешния ден Epic Drama ще е разполагаем в SD качество за клиентите на A1 на IPTV и кабелна ТВ услуга, а до края на месеца до канала достъп ще имат към този момент всички клиенти на ТВ услуга на оператора. До 1 септември каналът ще бъде изместен на непрекъснатата си позиция за IPTV, кабелна и DTH ТВ услуга и ще е разполагаем в HD качество.
Програмните акценти по Epic Drama за август и септември включват:
- Beowulf: Return to The Shieldlands. Епичен фентъзи сериал, които наблюдава легендата Беоулф при завръшането му в родните земи на Херот от Шийлдландс, с цел да отдаде респект на Хротар, който към този момент не е сред живите.
- Династията на Тюдорите (3 и 4 сезон). Приковаваща историческа драма за пристрастеността, упоритостта и измените, които бележат 40-годишното ръководство на крал Хенри VIII (в ролята Джонатан Рийс Майерс ).
- Кръгът Блечли (1 и 2 сезон) . Действието се развива през Втората международна война и наблюдава четири на глед елементарни дами, които работят в Блечли Парк и изиграват основна роля в разбиването на кодовете, употребени от немските военни.
- Ендевър (3 и 4 сезон). Проследявайки най-изтънчените детективи на Оксфорд, поредицата преглежда техния професионален и персонален живот на границата с бъдещето – компютри, поп музика, нуклеарна мощ. На игралната площадка сред остарялото и новото, те се впускат в най-опасните, озадачаващи и ужасяващи случаи в кариерата си.
Сред другите заглавия са: хитовият Блудници , в чийто втори сезон чакаме да се причисли Лив Тайлър , тоталният любимец на феновете в района „ Борджиите “ и други

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР