А яснота по датата на излизане на филма все така

...
А яснота по датата на излизане на филма все така
Коментари Харесай

Филмът по Uncharted има нов режисьор

А изясненост по датата на излизане на кино лентата все по този начин няма.
Анонсиран като план преди години, реализацията на кино лентата по Uncharted наподобява все по-далеч. Тази седмица стана ясно, че лентата има нов режисьор, предава Variety. Името му е Дан Трахтенбърг, прочут с кино лентата си от 2016 10 Cloverfield Lane.

Тахтенбърг ще размени на режисьорския стол Шон Леви (Night at the Museum, Real Steel). Дълго време се спекулираше и за това кой ще изиграе Нейтън Дрейк, като най-спряганото име беше това на Марк Уолбърг, само че Sony взеха решение да се спрат на надалеч по-млад артист в лицето на Том Холанд (Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming), който се чака да забележим също в идните Spider-Man: Far From Home и Avengers: Endgame. Сценарият пък е поверен на Джон Карнахан, работил по The Grey, Smokin’ Aces и за последно римейка на „ Смъртоносно предпочитание “ с присъединяване на Брус Уилис.

Трахтенбърг не е чужд за гейм промишлеността. Той стана прочут с интернет токшоуто си Totally Rad Show. Game Revolution напомнят, че през 2007, той показва желанието си да режисира филм, точно по Uncharted – предпочитание, което очевидно ще се сбъдне. Освен това, той е създател и на къси анимирани серии по Portal, което провокира вниманието на филмовите продуценти към него, давайки му опцията да режисира продължение на Cloverfield, а също по този начин и епизод от „ Черното огледало “ – Playtest.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР