А влюбените Мария и Йосиф дори не се замислили какво

...
А влюбените Мария и Йосиф дори не се замислили какво
Коментари Харесай

Менделсон за три двойки в Бургас на 29 февруари, но кога ще празнуват догодина?

А влюбените Мария и Йосиф даже не се замислили какво значи да се оженят през днешния ден

Три двойки подписаха брак на 29 февруари в Бургас. Интересен факт е, че две от тях са интернационални. Първи в Ритуалната зала „ Вардар “, с цел да се врекат във безконечна честност влязоха украинката Светлана и нейният обичан Филип, които живеят в Бургас от 9 години. За тях днешната дата не носи неприятен шанс.

 След тях Менделсон звуча за младите влюбени Мария и Йосиф, които избрали датата, без да се замислят какво би значело това.
 Мария и Йосиф
А последните младоженци, които пиха от горчивото шампанско на любовта, са англичанин и българка.

Младите фамилии си пожелаха дълъг живот дружно. Догодина обаче сигурно те ще се чудят в кой ден да честват своята годишнина, само че пък съпрузите ще са удовлетворени, че ще купуват подарък един път на 4 години.

И въпреки доста хора да считат високосната година за неприятна за каквито и да е съществени стъпки в живота и обричат от начало всяко нещо на провал, съгласно астролозите 29 февруари е идеална дата за ново начало. Щастливото разположение на Слънцето и Юпитер е положително за сключване на нови контракти и встъпване в съюзи.

А легендата даже гласи, че дамите могат да оферират брак на възлюбения единствено на 29 февруари, а той няма право да им откаже. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР