А вие чухте ли, че има извинение? Аз не чух

...
А вие чухте ли, че има извинение? Аз не чух
Коментари Харесай

Румен Радев не чул извинение от Заев

А вие чухте ли, че има опрощение? Аз не чух опрощение . Това съобщи президентът Румен Радев във Варна в отговор на въпрос за изказването на македонския министър председател Зоран Заев, че Илинденското въстание било македонско .

Припомняме, на 5 август (3 дни откакто се празнува Илинденското въстание - б.р.) македонският министър председател в изявление за 1ТВ съобщи, че Илинденското въстание било македонско и той е горделив, че е първият министър председател, преклонил се пред гроба на Гоце Делчев.

Малко по-късно - откакто водачът на опозицията Корнелия Нинова прикани премиера Бойко Борисов да не мълчи по заформилия се скандал, Заев написа в обществената мрежа Facebook, че: " в другарска България има обществен спор дали ние двете страни и двата народа построяваме откровено другарство и съдействие. Искам всички жители, критиците в Македония и България да нямат алтернатива, другарството и съдействието са откровени ".

Мнението на премиера Борисов бе, че Македония ще получи отговор на думите на Заев, когато Македония пристигна до Европейски Съюз.

Написаното във Facebook не е опрощение , безапелационен е българският държавен глава.
" Заев уточни като неточност (своето изказване - б.р.), само че не поправя думите си. За мен е необяснимо, че българското държавно управление не реагира по този начин, както би трябвало да се реагира " , сподели Радев.

 Заев призна, че политиците бъркат, само че другарството остава
Заев призна, че политиците бъркат, само че другарството остава

Заедно ще честваме предишното, ще градим споделено бъдеще, ще бъдем семейство и със съдружници от Европейски Съюз и НАТО

" За мен е неприемливо и недопустимо евроатлантическата вероятност на Македония да става за сметка на българската история, еднаквост и суверенитет . Не може дълготрайните ползи на България да стават жертва на краткотраен политически пиар ", безапелационен е президентът.

 Румен Радев загатна за политически чадър над Очите Обновена
Румен Радев загатна за политически чадър над Очите

Герберските служители подписали контракта

Той чака българското държавно управление да изложи ясно заложени параметри, които да са искрено декларирани по формалния метод на нашите връзки с Македония. Имаме всички учредения и за спомагателен анекс към контракта за добросъседство и за включване на клаузите от този контракт, надлежно разширени в глава 35 от преговорния развой на Р Македония от преговорния развой за участие в Европейски Съюз , сподели Радев.

 Радев към курсантите във Военноморски сили: Носете пагоните с достолепие и чест Обновена
Радев към курсантите във Военноморски сили: Носете пагоните с достолепие и чест

Тази година офицерски пагони във Варна получиха 16 курсанти
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР