А тя, истината, е повече от ужасна! Лицето на певицата

...
А тя, истината, е повече от ужасна! Лицето на певицата
Коментари Харесай

Галена е новата Андреа


А тя, истината, е повече от ужасна! Лицето на певицата е подпухнало, устните й са виснали, като че ли всеки момент ще се разпаднат - нищо общо с кукленската визия, която половинката на Галин Вафлата докарва с фотошоп. Галена от дълго време е изгубила борбата с килограмите, проличава ясно от фрагменти от последните й участия в чалготеките из страната. Целулитът й е като на героиня от филм на ужасите. Грозната портокалова кожа е гарнирана с паласки и стомах, като на бременна най-малко в шестия месец жена.

Феновете й в обществените мрежи недоволстват от обстоятелството, че любимката им няма нищо общо с визията от обработените фотоси.

„ Бях на присъединяване на Галена преди няколко дни. Като се качи на сцената и я показаха не я познах. Ако не беше гласът й щях да желая да ми върнат парите, задето ме лъжат с провинциална дубльорка. Това беше радикално друга жена от профила й в инстаграм. И не бях единствено аз шокирания! След като слезе от сцената никой не искаше селфи с нея. Така е като подвеждаш почитателите и използваш всички допустимо филтри да се коригираш. Ясно, че песните онлайн не са като на запис и сме се примирили поп-фолк певиците да не са от най-хубавите певици, само че чак да не можеш да ги познаеш и на сцената към този момент е цялостна машинация. Галена става като Андреа - една в интернет и напълно друга на живо”, написа засегнат, евентуално към този момент някогашен почитател, на Галка от Смядово.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР