А тя гласи следното:Значи за нас, всички кпп-та и бариери

...
А тя гласи следното:Значи за нас, всички кпп-та и бариери
Коментари Харесай

Къци Вапцаров избухна срещу правителството

А тя гласи следното:

Значи за нас, всички кпп-та и бариери по въздух и вода ще бъдат отстранени...

... когато те вършат на Едеот, само че ти не разбираш че си ЕдедоД!

“Принцип на нашия кабинет е да не изнасяме информация преди да са завършили договаряния по разнообразни тематики, които са комплицирани и значими, само че, защото румънското държавното управление даде пред техните медии част от информацията по към момента продължаващите договаряния, взехме решение, че би трябвало да разкажем това, което се случва през последните дни и седмици. Госпожа Габриел играе основна роля като министър на външните работи и вицепремиер в договарянията, само че желая да отбележа, че в договарянията доста интензивно, с изключение на нейния екип, с изключение на съветника при мен основна роля изиграха и сътрудниците от Министерство на вътрешните работи.

Искам да подчертая, че с цел да имаме позитивен резултат, роля играят доста институции. Специално желая да подчертая ролята на Народното събрание, което през последните месеци одобри редица закони, които бяха чакани от години и които бяха свързани с упованията на Нидерландия и на Европейската комисия, за определяне на господство на правото в България. Те бяха извънредно значими. Затова наблягам още веднъж ролята на Народното събрание и на партиите, които поддържаха тези закони, защото без тях нямаше да бъде вдигнато ветото на Нидерландия. " Това сподели министър председателят Николай Денков на брифинг в Министерски съвет преди два дни.

Денков удостовери за кардинално единодушие с Австрия за приемането на България и Румъния в Шенген по въздух и вода в края на март 2024 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР