А тъкмо си мислехме, че от кърлинга по-тъпо няма! Хвърляне

...
А тъкмо си мислехме, че от кърлинга по-тъпо няма! Хвърляне
Коментари Харесай

Няколко откровено тъпи видове спорт

А таман си мислехме, че от кърлинга по-тъпо няма!

Хвърляне на седалки от тоалетни чинии

В щата Джорджия, Съединени американски щати, годишно се организира шампионат по мятане на подкови… Само че ролята на подкова се извършва от седалка на тоалетната паница. Защо? А за какво не?

 

Издърпване на свински копита

Това е друга игра, идваща от щата Джорджия. Щат, в който, очевидно, в случай че им предложиш да поиграете „ Не се сърди, дребосъче “, и ще те разгласят за най-скучния човек на вселената. Играта не е за хора със слаби сърца, тъй като по разпоредбите участниците би трябвало да изваждат със зъби свинско копито от корито с вода. Марк Саустър, бивш първенец в този пача-спорт, поучава да хващате копитото за върха.

 

Ядене на коприва

На пръв взор може и да наподобява като не най-удачната диета на света, само че за участниците в годишния шампионат във Англия, яденето на коприва си е едно доста съществено състезание. Целта е в границите на един час да се издъвчат колкото се може повече листа от коприва.

 

Бягане със съпруги на врата

Излиза, че във Финландия дамата напълно умерено може да се качи на главата на мъжа и това даже да им донесе премия. В страната на Дядо Коледа съществува извънредно тичане с трудности, в което победител става този, който пръв измине дистанцията от 253 м., носейки на своя тил личната си брачна половинка или другарка. Условието е дамата да не тежи повече от 49 кг.

 

Канадска битка с палците на краката

Нещо като истинската канадска битка, единствено че тук се изисква безупречен педикюр. Задачата на борците е да наклонят пръста на съперника за 3 секунди. Началото на този чудноват тип спорт е обещано през 70-те години на предишния век, когато на клиентите на английския пъб „ Олд Роял Оук “ им хрумнало да си измислят спорт, в който британците са най-хубави. Но и тук, сходно във футбола, се оказало, че има по-добри от тях, тъй като първото съревнование било извоювано от канадец.

 

Октопуш

Октопуш съставлява подводен хокей. Той поражда в Англия през 1954 година, когато водолазът Алан Блейк, създател на клуба Southsea Sub-Aqua Club, измислил спорта като метод за сближение на членовете, за които гмуркането през студените зимни месеци било изгубило своята прелест. Подводни разновидности имат и други известни спортове като футболът и ръгбито.

 

Пльосване по стомах във воняща тиня

Друг възхитително неправилен спорт, който познайте от кое място идва? От щата Джорджия. Състезателите се гмуркат по стомах в кафява воняща тиня под бурните възгласи на публиката. Печели този, който направи най-силните плискания.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР