А след завръщането на Димитър щели да договорят участието му

...
А след завръщането на Димитър щели да договорят участието му
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Вижте Кой Е Новият Фаворит На Слави Трифонов И Какво Ще Намаже Той!

А след завръщането на Димитър щели да договорят присъединяване му в шоуто и щели да подпишат контракт за работа, написа ХотАрена, базирайки се на „ Уикенд “. Оказва се, че Димитър е единственият вентролог, който умее да приказва, без да движи устните си. Кукловодът, който се изявява на сцената на столичния куклен спектакъл, шашна Трифонов с артистичните си умения.

Въпреки големия напор за звездна популярност, екипът на Слави бе впечатлен единствено от няколко изяви. Журито в състав Слави, Иво Сиромахов, Филип Станев, Евгени-Димитров-Маестрото, си харесали няколко индивида, само че очаквали появяването на професионален артист, който да ги впечатли толкоз доста, че Трифонов незабавно му да предложи контракт за работа.

Димитър съумя да изненада Дългия с очерк с кукла, която бе нарекъл Бай Тъньо. „ Имаш всички характерности да направиш неповторимо шоу “, похвали го Слави и полюбопитства къде у нас има сходна школа. Оказа се, че в България няма такава. Димитър изкарал курсове по Скайп. Единствените му шансове да усъвършенства уменията си били в чужбина. Трифонов призна, че е гледал в интернет неповторими умения на вентролози.

Финансиране

„ Добре, аз ще те финансирам. К’во ме гледаш? Приличам ли ти на човек, който се бъзика?Провери къде, по какъв начин и за какъв брой време има такива курсове. Аз ще те финансирам да отидеш, ще ти платя пътя до там, да живееш там, ще ти платя да се учиш, с цел да може като се върнеш, да си първият българин, който прави това неповторимо нещо. Ще ми е кеф да се случи нещо сходно в България. Ей по тази причина ще го направя “, сподели Слави.

Димитър въобще не се колебал дълго, защото подобен късмет се давал един път в живота и незабавно ревизирал за такива курсове. На идващия ден звъннал на сценаристите, каквато била ангажимента му с Трифонов, с цел да удостовери желанието си да отпътува на разноските на шоумена.

Престоят му в чужбина щял да коства към 900 $ за път, 4000 за образованието и 1200 $ за квартира. Общо за всичко Трифонов трябвало да даде близо 12 500 лв..
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР