А сен Блатечки е роден в София на 22 март

...
А сен Блатечки е роден в София на 22 март
Коментари Харесай

Пътят на Асен Блатечки – актьорът с бензин в кръвта

А сен Блатечки е роден в София на 22 март 1971 година Актьорът има една сестра - Снежина. Вижте историята на артиста с бензин в кръвта във видеото в канала „ “ на VBOX7.

Блатечки още от дете се увлича по спорта и тренира плуване, гребане и ханбал. През 1989, 1990, 1991 и 1992 година става първенец на Федерацията по обичайно карате на България.

Завършва 8 СОУ „ Васил Левски “ в София през 1989 година Актьорът учи в испанската паралелка, а негов съученик по чин е Наско от рок групата „ БТР “.

През 1996 година приключва НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “ със компетентност „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “. Блатечки попада в класа на проф. Стефан Данаилов.



Участва като артист в голям брой постановки, в български и задгранични кино продукции, късометражни филми и планове на възпитаници от НАТФИЗ и Нов български университет. В последните години Блатечки се развива и като режисьор и продуцент в киното и театъра.

Играе в българските продукции „ Мила от Марс “, „ Маймуни през зимата “, „ Шивачки “, „ Стъпки в пясъка “, „ Чужденецът “, „ Пистолет, куфар и три смърдящи варела “, „ Врагове “, „ Люси “ и „ Бензин “. Блатечки взе участие в сериалите „ Стъклен дом “, „ Съдилището “, „ Фамилията “ и онлайн сериала „ Пъзел “. Сред последните му актьорски превъплъщения е облика на Атанас Буров във кино лентата „ Останалото е пепел “, в който си партнира с Диляна Попова. За продукцията артистът качва 15 кг.



Освен артист, Блатечки се изявява и като кино режисьор във филмите „ Люси “ и „ Бензин “. Първото му показване като продуцент още веднъж е за кино лентата „ Бензин “.

В театъра взе участие в голям брой постановки, измежду които „ Кожа и небе “, „ Змейова женитба “, „ Търси се драматическа актриса “, „ Самотният запад “, „ Жената над нас “, „ Секс, опиати и рокендрол “, „ Мъжка забавачка “, „ Бардак “, „ Таванът “, „ Американска фантазия “, „ Вражалец “, „ Красотата ще избави света “ („ Идиот “), „ Бившата жена на моя живот “, „ Възвишение “ и други.



В театралната къща „ Viva Arte” дружно със своите другари и сътрудници Койна Русева, Калин Врачански, Невена Бозукова, Милена Маркова, Стефан Иванов, Блатечки се изявява освен като артист, само че и като режисьор. Той взе участие в представленията „ Умопомрачение “, „ Лъжата “, „ Малко комедия “, „ Горещо “, „ Опасно за живота “, „ Вик за обич “ и други

Първата му режисьорска пиеса е „ Побъркани от обич “, следват „ За мишките и хората “, „ Смях в залата “, „ Роберто Зуко “, „ За Господ - неразрешено! “ и „ Вик за обич “, която реализира доста огромен триумф още след премиерата и се играе из цялата страна. Режисира и постановките „ Истинският запад “, „ Опасно за живота “, „ Пуканки “, „ Горещо “, „ Баща ми се споделя Мария “.

Блатечки има един брак с режисьорката Катерина Горанова, с която имат щерка – Катерина. Актьорът има и дългогодишна връзка с модела и актриса Диляна Попова, с която имат наследник, който носи името Борил.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Данъчната работа на Англия не е приела данъчната декларация на мъж, дал отговор погрешно на един от въпросите. В отговор на въпроса: " Има ли някой на… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова беше цялостен парадокс, това е антимедицинскоСпоред него няма вид, при който службите да извършат подслушване и то да не е по описания редЕли Стоева има профил за даренияНад 12,5 кг. контрабандни златни украшения са открити и арестувани при две инспекции на рейс и лек автомобил на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " " Движение 21 " на Татяна Дончева остава в коалицията21 починали и осем ранени при стихия по време на планински ултрамаратон в КитайТой получи предложение от Петър Москов да влезе в политикатаПрезидентът Радев и неговото държавно управление да извадят обстоятелствата към подслушванията, в случай че има такива, прикани Росен ПлевнелиевДелото се гледаше при закрити вратаДневните температури още ще се повишатПредишният тест беше през 2019 г.Броят на дейните случаи на болестта в България понижава до 25 876 и е най-ниският от 18 февруариТунберг: Връзката ни с природата е нарушена. Връзките обаче могат да се променятНовият текст към този момент е възложен на страните-членки на СТОПърванов: Не съм аз, който ще основава ужас в лявото пространство Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР