А сега е време за истинска информация, а не за

...
А сега е време за истинска информация, а не за
Коментари Харесай

Гамизов: Путин е бесен. Събрал е руските олигарси

А в този момент е време за същинска информация, а не за бозите във всички огромни български медии, тъй като са финансово подвластни от ВТБ и Газпром, написа Стефан Гамизов.

През миналата нощ (б.ред. в петък против събута) е имало среща на Путин с съветските олигарси в Урал. ГРУ не ги позволява до частните им самолети, с цел да не избяга някой в чужбина. На срещата се е стигнало до самопризнание, че не е имало тактически проект за войната в Украйна, тъй като се е считало, изтъквам, „ че всичко ще завърши за един до четири дни и всеки проблем ще се взема решение в хода на събитията ”. Путин е бил гневен, тъй като е считал, че всичко ще бъде лесна разходка с танкове. Дневните разноски за войната са 20 милиарда $. Съвременните муниции, като ракети, са на изчерпване и са останали що се касае за 3-4 дни интензивни бойни дейности.

Няма и други оръжейни системи, а заводът в Тула, както и другите два завода на олигарха Ротенберг, не могат да попълнят към този момент изгубеното в Украйна за по-малко от 3 до 4 месеца. Няма първични материали за произвеждане на оръжие. Словения, Холандия и Германия са блокирали доставката на тези първични материали. Обсъдили са, че в случай че Украйна издържи 10 дни, ще бъдат принудени да седнат на масата за договаряния, тъй като няма да има задоволително пари, оръжие и запаси за продължение на войната. Довчера не са се тормозили от наказания, тъй като са вярвали, че няма да бъдат изключени от системата SWIFT.

Оперативната група „ Алфа ” за специфични интервенции е до Киев и в очакване армията да ѝ обезпечи кулоар да убие Зеленски и да конфигурира протеже на Путин на негово място.

Обсъдили са проект за нахлуване върху мирни цели, за всяване на суматоха и в случай че е допустимо предизвикателство на бежанска вълна, която да понижи оперативната подвижност на украинските военни.

Били са шокирани от неуспеха на десанта до Киев и гневната опозиция против елитното поделение, изпратено да го извърши. Също по този начин ги е шокирала загубата на колоната от бронетанкова техника до Харков, изумена с дронове.

Целта оттук насетне ще е всичко да завърши до 10 дни, с цел да не се стигне до загубата на войната заради всички разказани аргументи. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР