а радост имаме изключително компетентен щаб и мерките, които прилагаме,

...
а радост имаме изключително компетентен щаб и мерките, които прилагаме,
Коментари Харесай

Борисов към Радев: Няма експерт, който да каже как ще се развие пандемията

а наслада имаме извънредно способен щаб и ограниченията, които прилагаме, са най-меките и най-щадящи душeвността на хората. А в това време дадоха на голяма част от бизнеса да работи. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на брифинга на здравните управляващи по отношение на разпространяването на ковид у нас през днешния ден.

"Няма специалист, който да каже по какъв начин ще се развие пандемията! ", уточни Борисов по отношение на настояванията на Радев специалистите у нас да кажат какво чакат до март месец.

"На 7 декември 2020 година Радев дефинира дата за избори - 28 март. Потвърди я на 19 декември. Тогава в лечебните заведения имаше 7000 души. Днес са 4262. Кой диктува на президента датата 28 март и кой, виждайки, че сега ГЕРБ е първа политическа мощ, желанието да ги отсрочва. Много нечистоплътно е да искаш от здравните управляващи да ти дадат прогноза ", разяснява министър председателят.

Той бе безапелационен обаче, че ГЕРБ се готви за избори.

"Считам, че да ни вика на съвещания, е с цел да си измие ръцете с нас. Ние се приготвяме за март. Минаха избори във Франция, Румъния, употребяваме техните протоколи. Няма да откриваме топлата вода ", съобщи още Борисов и подреди на здравните управляващи да изпратят питане до огромните здравни институти за прогноза за март.

Премиерът изрази вяра скоро и бързо да бъдат имунизирани огромен брой хора.

Той акцентира, че в България ще дойде и имунизацията на Moderna, която беше утвърдена от Европейската организация по медикаменти.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР