A при покупка на лизинг и сключване на застраховка, операторът

...
A при покупка на лизинг и сключване на застраховка, операторът
Коментари Харесай

Yettel дава 150 лв. отстъпка за смарт часовниците Apple Watch Series 8

A при покупка на лизинг и подписване на застраховка, операторът покрива първите 6 застрахователни награди

Светлин Желев преди 7 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 18:30 | 18.05.2023

Бъдещето на образованието – под въпрос: Преподавател скъса цялостен клас поради потреблението на ChatGPT

АвтомобилиИван Давидов - 21:11 | 18.05.2023

Кои са 16-те най-икономични и здрави SUV-та съгласно Consumer Reports?

IT НовиниЕмил Василев - 21:00 | 20.05.2023

Microsoft предизвестява за нова заплаха: ИИ стартира да се държи като същински човек

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Всички, които от дълго време си мечтаят за Apple смарт часовник, през този месец получават идеалната опция за преференциална покупка от Yettel със 150 лева отстъпка на всички налични модели от най-новата серия на устройствата. До края на май потребителите ще могат да се възползват от преференциалната оферта, която включва цели 8 модела във разновидности с разнообразни размери и материали на корпуса и каишката, налични в онлайн магазина и в цялата комерсиална мрежа. Apple Watch Series 8 идва с всички познати топ характерности на смарт часовниците на компанията, само че прибавя отчитане на температура за по-пълна информация за женското здраве, Car Crash Detection и следене на етапите на съня. А за всички, които вземат последно потомство Apple Watch на лизинг и задействат застраховка Смарт протект, Yettel ще покрие първите 6 застрахователни награди.

В комерсиалната мрежа на Yettel могат да бъдат открити моделите на серията от най-достъпния Apple Watch Series 8 41mm Aluminium Case with Sport Band с цена от 749,99 лева или на лизинг за 32,99 лева на месец за 2 години (намален от постоянните 899,99 лева в брой и 38,99 лева на изплащане) до топ модела Apple Watch Series 8 45mm LTE Stainless Steel Case with Silver Loop за 1609,99 лева в брой или на лизинг за 68,99 лева на месец за 2 години (намален от постоянните 1659,99 лева в брой и 75,99 лева на изплащане). На лице са още редица разновидности в разнообразни цветове и каишки, както и многообразие от модели, поддържащи eSIM.

Иновациите в часовника включват новия Always‑On екран за невероятната му устойчивост. Дебелото предно стъкло, стабилната структура и плоската основа го вършат резистентен на напукване, а на яркия Always‑On екран детайлните циферблати наподобяват зашеметяващо и се виждат по-лесно, даже когато ръката е отпусната надолу. Големият екран побира всички обичани приложения, а писането, плъзването и потупването са по-лесни от всеки път.

Часовниците от серията са извънредно подобаващи за хората, които желаят да подобрят качеството си на живот и да спортуват повече. Независимо дали става въпрос за клекове, спининг, спринт или различен тип натоварване – Apple Watch ще регистрира резултатите в усъвършенстваното Workout приложение. С Workout Views потребителите виждат по-усъвършенствани метрики като зони на сърдечен темп и персонализирани шпации, а  всяка от 11-е разнообразни типа тренировки е подбрана по този начин, че  да дава отговор на настоящата физическа подготовка на потребителя.

Часовниците от Apple Watch Series 8 разполагат с новаторски датчик, който регистрира температурата по време на сън за точно следене на измененията ѝ във времето. Cycle Tracking употребява тези данни за по-дълбочинен разбор на женското здраве в комбиниране с информация за сърдечния темп и записания месечен цикъл.

Повечето от предлаганите модели разполагат с LTE модул и работят в мрежата на Yettel с eSIM, a за тях телекомът предлага 1 месец експериментален интервал с услугата multiSIM.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР