, а по-важен е екипът. БСП е екипна партия. Toва

...
, а по-важен е екипът. БСП е екипна партия. Toва
Коментари Харесай

В БСП си дали сметка какво би довел изборът за лидер сега

, а по-голям е екипът. Българска социалистическа партия е екипна партия. Toва съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия и на Народното събрание Кристиан Вигенин пред Българска национална телевизия след 50-ия конгрес на партията, който не одобри оставката на Корнелия Нинова.

Вигенин запита по кое време единственият претендент за водач на Българска социалистическа партия Крум Зарков схванал, че има проблем с водача на партията, и по кое време е схванал, че политиката, която води левицата, е убийствена за социалистите .
 Зарков подготвен за другарска борба за Българска социалистическа партия Обновена
Зарков подготвен за другарска борба за Българска социалистическа партия

Декларацията да няма директен избор за водач на левицата не била добър знак

В нито един миг от Българска социалистическа партия не са се сетили, че Радев и Илияна Йотова във втория им мандат.

В Българска социалистическа партия, измежду делегатите, в управлението на Българска социалистическа партия няма учредения, не е имало политика и не е имало такава целеустремено да разрушава взаимоотношенията с президентската институция, увери Вигенин.
 Елена Йончева: Конгресът беше неприличен, хвърли Българска социалистическа партия в маргиналния бранш
Елена Йончева: Конгресът беше неприличен, хвърли Българска социалистическа партия в маргиналния бранш

Изслушването в Екологичен потенциал ще покаже готовността ни за правосъдна промяна

Според него е знак за фалш, в случай че се чака общителен звук сред институциите. Липсата на почтени връзки би било по-голям проблем, само че Вигенин не вижда проблем в връзките сред президента и Българска социалистическа партия.

Той изясни, че социалистите деликатно решили обстановката, в която се намира страната , мястото и ролята на Българска социалистическа партия в ръководството и това, че в идващите месеци партията не е добре да се занимава със себе си с следващия народен избор . Делегатите на конгреса, в това число гласувалите " за " оставката на Нинова, са наясно какъв щял да е резултатът от вътрешнопартийния избор .
 Нинова: Българска социалистическа партия не е кръжок по ползи, смяната избра нас Обновена
Нинова: Българска социалистическа партия не е кръжок по ползи, смяната избра нас

Нинова регистрира ниското доверие на хората в политиката и в институциите

Българска социалистическа партия би трябвало да се стабилизира и да играе градивна роля в ръководството , настоя Вигенин. Делегатите показали мъдрост на конгреса и разбрали защо става въпрос.

Вигенин прикани критиците на Българска социалистическа партия да се пробват да подходят по-конструктивно към процеса за водача на партията . На никого не е отказано, в случай че има положителни хрумвания, оферти, начинания те да бъдат подкрепени, посочи зам.-председателят на левицата.

Вигенин е удовлетворен, че Българска социалистическа партия е съумяла да включи по-голяма част от своите задължения, в това число и обществената политика , в политиката на обединението. Той е уверен, че в случай че Българска социалистическа партия не били част от ръководството, в този момент бюджетът нямало да наподобява по този начин обществен. Никой в Българска социалистическа партия не е удовлетворен от резултата на изборите, само че в това време би трябвало да се оцени и позитивното. Неубедителната рецензия е тази, която се концентрира единствено върху незадоволителните неща, сподели още Вигенин.

Българска социалистическа партия дава доста явен знак, че желае ръководството да успее и само по този метод посредством ангажиране на водача на партията в ръководството, ще реализиран повече като част от държавното управление. От това ръководство имаме всички шансове, всеки един от сътрудниците да излезе с позитиви, чака Вигенин.

Припомняме, при започване на съвещанието Корнелия

От своя страна другият претендент за поста ръководител на столетницата Крум Зарков съобщи, че е.

Бившият ръководител на Българска социалистическа партия и водач на ПЕС Сергей Станишев предизвести, че в случай че конгресът на Българска социалистическа партия не установи оставката на Корнелия Нинова като водач на партията и не стартира подготовка за директен избор на нов ръководител,
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР