A Plague Tale: Requiem е на пазара вече малко повече

...
A Plague Tale: Requiem е на пазара вече малко повече
Коментари Харесай

Видео към A Plague Tale: Requiem отразява реакцията на медиите към играта

A Plague Tale: Requiem е на пазара към този момент малко повече от две седмици, само че играта има над един милион играчи. За това се похвалиха от френското студио Asobo, които пуснаха и ново видео, отразяващо мненията на рецензията за продължението на A Plague Tale Innocence.

A Plague Tale: Requiem продължава историята на Амисия и Хюго, които напущат Париж, впускайки се в следващото си премеждие, изпълнено с многочислени рискове и обрати в търсене на избавление. Играта получи всеобщо утвърждение, сходно на първата част. Страницата на PC версията на A Plague Tale: Requiem показва „ метаоценка “ (изградена на оценките, давани от медиите) 82 и потребителски рейтинг от 80.

„ Въпреки тези си дребни неточности, A Plague Tale Requiem остава пред Metal: Hellsinger, като обичана игра на годината за мен. Всъщност, аз мисля, че тя дори е по-добра от Innocence. Останах до два часа през нощта, с цел да играя тази игра, а аз съм един от дребното геймъри, които в никакъв случай не са правили това (да, съществено: имам нужда от съня си за разкрасяване). Други критици споделят, че тя е прекомерно сходна с първата игра. Но развиването на героите, сюжета и голямото обилие от плъхове вършат тази игра надалеч по-завършена от своя предходник. Тук има поврат във всеки миг, покруса за всеки успех и едно същинско възприятие, че героите ни не са просто виртуални същества, а две деца със своите страхове, мисли и усеща. Requiem е меса за мъртвите, а дали това е край за пътуването на Амисия и Хюго остава неразбираемо. Във всеки случай Plague Tale Requiem е RPG прекарване, в което ще желаете да се потопите напълно “, Лорън Бергин от PCGamesN в ревюто си за играта при излизането ѝ.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР