а първи път говори жената, в чийто дом по погрешка

...
а първи път говори жената, в чийто дом по погрешка
Коментари Харесай

ГДБОП нахлу при семейство с бебе, извинили се

а първи път приказва дамата, в чийто дом по простъпка влязоха антимафиоти от ГДБОП през предходната седмица. По-късно шефът на службата призна за грешката, а чиновник се извинил на фамилията. Кой е отвел щурмуващите на неправилното място – ще открива инспекция.

Сцената се разиграва рано на 5 октомври .

Тогава ГДБОП организират интервенция в 4 столични квартала против група на посочените за ромски барони Трайчо и Мето. По време на акцията проверяващите посещават повече от 20 адреса. Един от тях е блок в квартал „ Левски Г”.

„ Събуждам се от разтрошаване на външната врата. И попитах: „ Кой блъска да счупи вратата?” Казаха ми: „ Г-жо, ние сме от ГДБОП! Тихо!”. Аз ги попитах: „ При кого отивате?” И те споделиха: „ Отиваме против вас!”, споделя Десислава Крумова пред.

Тогава тя обяснила, че там живее щерка ѝ с мъжа си, които имат и бебе. Предположила, че служителите на реда бъркат. „ Умолявахме, казахме им, че бъркат адреса. Обаче се оказа, че

нас никой не ни слуша, с изключение на да ни назовават „ боклуци” и да ни взимат телефоните ”,

добавя Крумова.

Така щурмоваците нахлули в жилището и арестували шурей ѝ. Минути по-късно разбрали, че сбъркали индивида. „ Когато ги биха, наритаха ги, тогава към този момент схванаха, че грешат”, споделя още тя.

Съседи в блока също се събудили от наличието на тежковъоръжените служители на реда. „ Лошото е друго – сбъркали, сбъркали, за какво не се открива какво е тъкмо, а

стартират да бият, без да сигурни това ли е индивидът, не е ли

– да откриват. Има доста по-цивилизовани начини”, разяснява Никола Тонев.

Директорът на ГДБОП призна за сбъркания адрес предходната седмица. „ Това е обект на вътрешна инспекция. Впоследствие, когато я приключим, ще ви дадем информация”, съобщи гл. комисар Любомир Янев – шеф на ГДБОП.

По-късно

чиновник на ГДБОП се извинил на фамилията

на Десислава. От службата покрили и разноските по счупената врата на жилището. „ Извинението е нищо пред напрежението, който преживяхме. Всички сме на успокоителни хапчета. Не спим обикновено. Страх ни е кой ще пристигна и какво ще стане”, споделя тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР