а обичаш през ума – иска ми се така да

...
а обичаш през ума – иска ми се така да
Коментари Харесай

В търсене на другия – въздушните партньорства в астрологията

а обичаш през мозъка – желае ми се по този начин да дефинира въздушните взаимоотношения, само че истината е, че те са доста по комплицирани и дълбоки. Както постоянно е в любовта. Започнах тази поредност с концепцията да разгледаме какво се крие в този бранш на рождената карта, който е именуван дом на партньорствата.

Знаете ли, че този дом е именуван и дом на скритите ни врагове? Вероятно повода е, че доста постоянно се увличаме освен по това, което може да ни добави, само че и което ни предизвика и даже ни изпраща на бойното поле. От една страна надълбоко желаем да сме част от нещо, а въпреки това постоянно не го разбираме... И даже не разбираме по какъв начин все попадаме там.

Изборите на сътрудниците по седми дом евентуално отразяват очакванията и страховете ни, това което желаеме и това, от което бягаме. Нека просто да го назовем непозната земя и да забележим какво се крие там, пък и какво може да научим, когато тази сфера се ръководи от Близнаци, Везни или Водолей. Интелект или празни думи? Няма по какъв начин да бъдем сигурни, само че връзката ще бъде мярката за сполучлива връзка.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте.

Връзки под знака на Близнаците

Тези, които имат асцендент Стрелец ще би трябвало да се срещнат с силата на Близнаците, които ръководят седми дом в рождената им карта. Разбира се, това не значи, че сътрудниците в живота им ще бъдат представители на този зодиакален знак, само че е прекомерно евентуално те да са извънредно любознателни, отзивчиви и интелектуално настроени.

Тъй като Близнаците могат да скачат извънредно бързо от един сюжет в идващия, тук най-важното е да осъзнаем на какъв стадий от живота си се намираме: желаеме ли да се възползваме от тази лекост в връзките, която би могла да е обвързвана с по ниската осцилация на знака или в противен случай – да създадем дълбока връзка въз основата на диалози, които ни оферират опция да споделяме, да се опознаваме. По този метод ще позволим и на колегата ни да бъде изобилен източник на нова информация.

Ако не осъзнаваме ясно какво търсим и какво би ни допълнило, тук е допустимо да притеглим и несериозни сътрудници, които да останат единствено до момента в който има прелестен диалог и занимателна стратегия. Помислете дали самите вие не бягате от нещо – да се опитваме да създадем връзки с хора без прочувствена вероятност от време на време би могло да бъде най-хубавата защита. Защото тогава няма по какъв начин да ни наранят на по-дълбоко равнище.

Връзки под знака на Везните

Когато чуем за Везните си споделяме: „ Тук няма по какъв начин да има проблем. Това е знакът, който най-добре схваща връзките! “. Тези, които са родени с асцендент Овен, ще бъдат направлявани от знака на Венера, който ръководи сферата на партньорствата. Вместо да приказваме за баланс, нужен освен на Везните, само че и на всеки различен, тук ще разгледаме полярности, които постоянно вземат превес в обстановката. Големият въпрос е: “Ще бъда ли аз този балансьор, който носи схващане, успокоение, поддръжка и всичко значимо или ще си намеря някой, който да се оправя с тази работа? “.

Везните сигурно мечтаят да бъдат в тандем и постоянно осъществят себе си точно посредством връзките. От друга страна финесът и умеенето в тази област се е трансформирал в тяхна запазена марка. Когато приказваме обаче за сферата на връзките, няма по какъв начин да пренебрегнем асцендента Овен в картата, който има ясна позиция и постоянно по никакъв начин не желае да не помни за нея.

Получава се по този начин, че или намираме сътрудник, който съумява да ни очарова до степен, че фактически ставаме доста по-компромисни или срещаме някой, на който да връчим тази роля. Очакванията тук са огромни – той би трябвало да е гальовен, изтънчен и образован, с цел да може ние да изживеем онази неземна сантиментална обич. Предизвикателството е да се научим да бъдем в синхрон, да решаваме нещата дипломатично, тъй че всеки в обстановката да бъде зачетен.

Връзки под знака на Водолея

Свободата... Човек е воювал за нея стотици години, а през днешния ден продължава да го прави във връзките си. Тези, които са родени с асцендент Лъв ще би трябвало да открият пътя към любовта през знаците на Водолея, който ръководи тази сфера в картата. Водолеят е друг, ексцентричен, последовател на равноправните връзки. Този знак събира хората, които имат вяра в една концепция – тези, които са съидейници. Тук няма да бъдем водени само от интелектуалния капацитет, само че и от убеждението, че този човек е отправил взор в далечна посока, към която гледаме и ние.

Ангажиментите на двамата сътрудници тук са споделени и мъчно бихме търсили класическо разделяне на функциите. Тук е допустимо да откривате сътрудници, които са истински, разграничават се от останалите или по някакъв метод са даже визионери. Но дано се върнем към свободата. Възможно е тези, които притегляте да са толкоз устремени към огромния свят, че в действителност да бягат при всеки ваш опит да ги задържите на едно място. Или пък вие да се чувствате задушавани и слагани в рамка, която не пасва.

Задачата тук е да открием по какъв начин да бъдем другари и сътрудници, тъй като престижът и старите форми на взаимоотношения няма да ни спасят. Ако бягаме – кое е това нещо, което ни тревожи? Страхуваме ли се, че ще бъдем заличени във връзката? Ако някой бяга – желал ли е от началото да бъде там или ние настойчиво сме се опитвали да се убедим в това. Оставаме там, където се усещаме свободни персони. А когато сме почтени и осъзнати, ние ценим свободата и нямаме потребност да я заявяваме по метод, който би заплашил връзката ни. Позволете си да разширявате мисловната си рамка, да предизвиквате себе си за нови инициативи, да изненадвате себе и да скачате в нови завършения.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР