, а не проф. Иво Христов, да е водач на

...
, а не проф. Иво Христов, да е водач на
Коментари Харесай

Социалисти искат Корнелия Нинова срещу Бойко Борисов в Пловдив?

, а не проф. Иво Христов, да е лидер на алената листа в Пловдив-град, упорстват социалисти. Според осведомени този вид е бил измежду коментираните в соцпартията, написа.
От една страна водачът щял да се изправи против Бойко Борисов, който е апетитен за сигурен лидер в Пловдив. Досега на всички избори той е бил отпред на листата на ГЕРБ в града на тепетата, чака се това да стане и на тези избори. По тази причина червени упорствали против него да е Нинова.
 Нинова: Имаме проект за избавление на българските компании и работни места Нинова: Имаме проект за избавление на българските компании и работни места
„ С дейностите си и с решенията си държавното управление на Борисов задълбочава рецесията, вместо да я взема решение и то във всички направления. По от...
От друга страна водачеството й в Пловдив щяло да омаломощи хората на Георги Гергов. Не е загадка, че пловдивската организация на Българска социалистическа партия била най-проблемна в страната, тъй като изключеният неотдавна от партията предприемач имал огромно въздействие. Макар проф. Иво Христов да е с най-вече номинации измежду локалните социалисти, слагането му преди всичко в аления лист в Пловдив било под въпрос. Около името му имаше много кавги през депутатския му мандат, един от тях е, че той назова 80% от българите дебили, напомнят червени.
Не е изключено и Нинова да се отблагодари с избираемо депутатско място на доцент Георги Йорданов, който застана зад нея в борбата й против Георги Гергов. Засега е несъмнено, че ръководителят на Българска социалистическа партия ще води алената листа в 25-и МИР в столицата. Традиция е обаче водачите да водят листи допълнително от един изборен регион.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР