А на хората не им е до политика, когато цената

...
А на хората не им е до политика, когато цената
Коментари Харесай

Цветанов: Ежедневно подкопаваме националната си сигурност с липса на ясна позиция от страна на управляващите

А на хората не им е до политика, когато цената на всички артикули и услуги се покачва

Новият дневен ред слага въпроса дали сме обърнати на Изток или на Запад. На чия страна е България – на Русия или на Украйна? Заставаме ли изрично зад Украйна и нейната обективна идея, или проформа я поддържаме и българското държавното управление преценява дейностите си с претенциите на Българска социалистическа партия. Това попита в „ оПозиция с Горан Благоев “ ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ и съпредседател на „ Национално обединяване на десницата “ Цветан Цветанов.

Според него слабостта в днешното ръководство води до неспособност да се оправяме с новите провокации във външнополитически и вътрешен проект, а в четворната коалиция всеки взема решение своите проблеми чисто партийно или стопански.

По думите му през днешния ден обединението има разлики за шеф на Българска народна банка, за парите за пътищата, а напълно ще рухне, когато би трябвало да взима решения по външнополитически тематики като войната в Украйна и участието на Република Северна Македония в Европейски Съюз.

„ В тази обстановка ние подкопаваме всекидневно националната си сигурност при отсъствието на ясно водачество от страна на ръководещите, а това действително ни слага пред нови избори, в случай че не сме в положение да решим тежките проблеми “, посочи Цветанов.

Той сподели още, че хоризонтът на ръководещите през днешния ден е небосвод за през вчерашния ден. „ Може би неналичието на опит в огромна част от сегашните парламентаристи ни отдалечава от опцията да бъдем съответни и с ясна позиция “, сподели Цветанов.

„ На хората не им е до политика, когато цената на всички артикули и услуги се покачва, а се вижда, че политиците не са в положение да се оправят “, безапелационен е Цветанов.

Председателят на Републиканци за България изрази мнение, че фиксацията към освобождението на основния прокурор основава чувството, че би трябвало да бъде заменен един човек, а не да има цялостна правосъдна промяна, което в действителност е нужното.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР