А може би не е свален, а е моята версия,

...
А може би не е свален, а е моята версия,
Коментари Харесай

Съпругата на Валентин Терзиев: Може би не е свален, но е оставен без шанс да се спаси

" А може би не е свален, а е " моята версия ", само че е оставен без късмет да се избави, което е същото, като да е свален, а крайната цел отново е същата - доказване на военачалник " Еди кой си " непременно пред НАТО, а те дори са няколко с това име, за сметка на участниците в учението.

Това, брачна половинка на починалия по време на военни учения на НАТО водач на МИГ-29 Валентин Терзиев. Тя споделя и видео на известния публицист Станислав Цанов, който направи видео с другите версии за случая. В него той позволява хипотезите, че Терзиев може да е свален от противников или " другарски огън ".
 Съпругата на починалия водач: Не желая пари, а паднали глави на всички по веригата Съпругата на починалия водач: Не желая пари, а " паднали глави " на всички по веригата
" Благодаря на всички за съпричастността и поддръжката! На всичките ни другари, на всички познати и сътрудници на Валентин Терзиев, които не...



" Моля всички хора за съпричастност посредством шерване и схващане, за прозрение в този случай, който не е просто " трагичен случай ", в резултат на техническа щета, а е напълно човешка неточност, само че не на водача, както се пробват напряко да " натъртят ".

И нека разберете, че всички тези управителни постове имат мощен политически тил. Моля за съпричастност, само че не в болката, а в битката с властта. Трудна, само че не и невъзможна, в случай че те поддържа необятната общност. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР