А мериканската актриса Кати Грифин разкри, че е болна от

...
А мериканската актриса Кати Грифин разкри, че е болна от
Коментари Харесай

Актрисата Кати Грифин разкри, че е болна от рак на белия дроб

А мериканската актриса Кати Грифин разкри, че е болна от рак на белия дроб, който постанова интервенция, като добави, че прогнозите са насърчителни, оповестиха международните осведомителни организации, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Ще се подложа на интервенция ,

с цел да отстранен половината от левия ми бял дроб. Да, имам рак на белия дроб, въпреки и в никакъв случай да не съм пушила " - написа тя в Туитър.

— Kathy Griffin (@kathygriffin)
"Лекарите са доста оптимистично настроени, тъй като ракът е в първа фаза " добави 60-годишната актриса. Химиотерапия няма да е нужна.

Кати Грифин е лауреат на две награди "Еми ".

Тя е водила 10 години новогодишното предаване на телевизия Си Ен Ен. През 2017 година Кати Грифин провокира скандал, като театралничи с сякаш отрязаната кървяща глава на президента Доналд Тръмп и популяризира фотографията в обществените мрежи.

Това беше съдбовно за кариерата ѝ.

Си Ен Ен прекъсна контракта си с нея, тя беше принудена да анулира поредност от представления, рекламодатели се отхвърлиха от услугите ѝ, и даже получи закани, че ще я убият.

Сестрата на Кати Грифин - Джойс, умря от рак през 2017 година, а майка ѝ си отиде от този свят през март 2020 година, откакто страдаше от деменция.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Срещат се двама другари: - Слушай, на тебе харесват ли ти глупави дами? - Разбира се, че не. - А дами, които пият и пушат?… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПодкрепление от близо 300 военнослужещи дойде в Сидни по искане на полицията на щата Нов Южен УелсПевицата качи фотография с маскаПреди повече от половин век учените откриват бързи вибрации на Слънцето, сходни на " високи " нотиХеликоптер AS532 AL Cougar от състава на Военновъздушни сили се включва в гасенето на огромния пожар, който гори в труднодостъпна гориста околност в Стара планинаКакво оповестиха от Прессекретариата на Румен РадевПредстои назначението на ДНК експертизаКакво показват в известие от Секретариата на Н.В. Цар Симеон IIТова сподели на брифинг основният държавен здравен контрольор Ангел КунчевАко се чудите по какъв начин да стартирате един собствен ден, то би трябвало да се вслушате в съвета на една от най-младите ни онлайн звездиТези кралски особи може да не са ви познати, само че това няма да остане по този начин за дългоОсем души са починали до момента, а локални поданици и туристи бяха принудени да изоставен с лодки курортитеТелевизия MTV стартира да излъчва на 1 август 1981 година, като първо пусна фрагменти на НАСА от историческото кацане на Луната на астронавтите от задачата " Аполо 11 " през 1969 г.По телата им не са открити следи от насилиеРемонтът на Топлоелектрическа централа " Република " беше плануван за юли, само че на два пъти беше отлаганКакво споделя инфлуенсърът Христо Стефанов, по-известен като Ицака " Все едно че на тях не им пука за останалата част от света ", споделя служителка в системата на опазването на здравето във ВашингтонОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР