А. Маринова е привлечена към наказателна отговорност за извършени от

...
А. Маринова е привлечена към наказателна отговорност за извършени от
Коментари Харесай

Дъщеря заплаши майка си: Ще те убия, ще те заколя!

А. Маринова е привлечена към наказателна отговорност за осъществени от нея закононарушения по член 144, алинея 3, прочие 1 и по член 296, алинея 1, прочие 2 Наказателен кодекс, оповестиха от пресцентъра на Софийска районна прокуратура.

Причината за това е, че:

-На 11.07.2018 година, в гр. София, ул. „ Кръстец “, се заканила с ликвидиране на майка си – М.В. с думите „ Ще те убия, ще те заколя! “, като това заканване би могло да възбуди у В. състоятелен боязън за реализирането му.

-На 11.07.2018 година, в гр. София, ул. „ Кръстец “, не изпълнила заповед за отбрана от домашно принуждение - заповед за незабавна отбрана на СРС, връчена й персонално, съгласно която тя се задължава да се въздържа от осъществяване на домашно принуждение по отношение на майка си.

Предвид високата социална заплаха на действието и дееца, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвинената за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането й в постройката на СРС на 13.07.2018 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на нея на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР