А лицето ви изсветлява все повече. Има начин да потъмните

...
А лицето ви изсветлява все повече. Има начин да потъмните
Коментари Харесай

Ето кои домашни маски ще придадат на лицето ви свеж загар и през зимата!

А лицето ви изсветлява от ден на ден. Има метод да потъмните кожата с домашни маски и национални средства с целеустремено подбрани съставки


Така и през зимата ще блестите със тен.

За да постигнете стремежи резултат, би трябвало да методите грамотно. Има шест съществени правила, които би трябвало да спазвате.

1. Нанасяйте маската единствено на добре почистена кожа. Така оцветяващите субстанции може да обхванат в дълбочина, „ загарът “ ще лепне отмерено и ще се задържи по-дълго.

2. Нанасяйте еднакъв пласт, с цел да не стане лицето ви на петна.

3. Трябва да сложите маската освен на лицето, а и на шията и на деколтето, тъй като няма да ходите цяла зима с поло яка.

4. Не дръжте маската повече от 10 минути.

5. Честотата на нанасяне е 3 пъти в седмицата, до момента в който добиете стремежи резултат.

6. Ако се престараете, ще можете да поправите грешката благодарение на водка или медицински алкохол. Намокрете козметичен тампон и натрийте кожата. Но би трябвало да отчетете, че спиртът я пресушава, и по-късно безусловно се намажете с хидратиращ крем.

Маската с кафе е най-ефикасна за подправен тен. Разбъркайте 1 с.л. смляно кафе и 1 ч.л. вода. Разредете с вода, а в случай че кожата ви е суха – с мляко. Нанесете и по-късно измийте със студена вода.

Подобно деяние има какаото. Размийте 1 с.л. с топла вода до гъста каша. При суха кожа използвайте вода и мляко в съответствие 1:1. Измийте със студена вода.

С оранжевия си пигмент морковите могат да придадат на лицето лек бронзов резултат. Настържете половин морков ситно, прибавете 1 ч.л. вода и леко намачкайте, с цел да пусне сок. След това нанесете на лицето и измийте с хладка вода. Същият резултат има и сок от моркови. Не го разреждайте, а натривайте лицето заран и вечер в продължение на седмица. На доста светла кожа маските с моркови не се предлагат, тъй като ще й придадат посърнал жълтеникав цвят.

Куркумата дава загар със златист нюанс. Разредете 1 с.л. от подправката с топла вода да стане като гъста сметана. Нанесете и по-късно измийте с топла вода. След маската сложете подхранващ крем, тъй като куркумата пресушава кожата.

За по-тъмен загар може да миете лицето със мощен черен чай (какао или натурално кафе). Така ще извършите кожата освен загоряла, само че и по-свежа и еластична. Запарете 1 с.л.
от определения артикул за 10 минути, прецедете и щедро напоявайте лицето с отварата два пъти дневно. Може да си приготвите от течността и ледени кубчета, с които да натривате лицето всяка заран. Така в допълнение ще тонизирате кожата, ще активирате кръвообращението и храненето на клетките.

Настойка от лайка и цветето биденс също имат потъмняващ резултат върху кожата. В литър вряща вода сложете 8 с.л. от едната билка или примес от двете. Покрийте компактно за два часа. След това прецедете и всеки ден натривайте лицето с отварата.

Като в допълнение средство за поддържане на тена експертите предлагат да включвате в менюто си повече плодове и зеленчуци с червен и оранжев цвят – тиква, домати, червени чушки, моркови. Те съдържат пигменти, които стигат до кожата от вътрешната страна.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР