А лекс Уайт мислел, че вижда голям червей да пълзи

...
А лекс Уайт мислел, че вижда голям червей да пълзи
Коментари Харесай

Мъж намери змия в маруля, купена от супермаркет

А лекс Уайт мислел, че вижда огромен червей да пълзи в найлоновия плик, в който била марулята, купена от супермаркет в Сидни, до момента в който не видял змийския език, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

"Напълно откачих, когато видях дребното езиче, започнах да се суетя, осъзнах, че е змия, тъй като червеите нямат езици ", описа Уайт. "Определено изпаднах в суматоха ".

Snake my breath away: An Australian man finds a venomous paled-headed snake in the lettuce he bought at a supermarket. “I kind of completely freaked out when I saw this little tongue come out of its mouth and start flicking around, " he said.
— AP Oddities (@AP_Oddities)
Змията била отровна, от типа бледоглава змия, която съгласно управляващите пропътувала в найлоновата опаковка на салата Ромен повече от 800 километра до Сидни от дружество за опаковки в гр. Таумба, Куинсланд.

Студенокръвното животно евентуално е било изпаднало в ступор от пребиваването във фризери. Уайт купил салата с опакованата в нея змия от магазин от веригата "Алди " в Сидни в понеделник вечерта, прибрал я в раницата си и я отнесъл вкъщи си, придвижвайки се на велосипед.

Уайт и приятелката му Амилия забелязали влечугото, когато салата към този момент била разопакована в кухнята им. Те побързали да изхвърлят марулята и змията в пластмасова кутия с похлупак и неотложно повикали незабавна помощ.
От веригата супермаркети оповестиха, че проверяват по какъв начин змията е попаднала в магазина.

Специалистът по влечугите в отряда за незабавна помощ Гари Патисън сподели, че въпреки да била по-малко от двадесет сантиметра на дължина, змията била мощно отровна. Той се грижи за влечугото, до момента в който не бъде върнато в Куинсланд идната седмица. "Това е първата змия, която виждам в запечатана опаковка на хранителен артикул. Постоянно обаче намираме жаби ", сподели Патисън.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Робинзон пуска бутилка в океана. В нея има записка с надпис: „ Аз съм корабокрушенец, разгадавам на ваща помощ! “. След 17 години бутилката се връща, а… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниГледайте новия епизод на престъпната поредност този петък от 22:00 ч. по NOVAТурският президент заприказва за Анкарска конвенцияВ България препаратът може да се купи с рецепта от аптекаКаква е задачата зад товаИндийката Нилаши Пател е вписана за първи път като рекордьорка за дължина на коса на младеж, когато е на 16 г.Замърсяването на въздуха скочи до доста високи ниваСпомен за журналиста година след гибелта му – тази неделя след централната емисия новиниОбщо 13 души са заразениКак ще въздействат разновидностите и имунизациите, по-топлото време или възможни нови ограниченияВаксинирането с съветската ваксина стартира на 6 януариТой е на планова процедураГласовият помощник на компанията получава и още нови функцииКоментар на Мира Баджева и Харалан АлександровТова сподели по време на първото съвещание на 45-ото Народно заседание водачът на " Изправи се! Мутри вън! " Лидерът на партията „ Демократична България ” Христо Иванов очерта главните цели пред новото Народно заседание " С възобновяване на разговора сред политическите субекти ще стартираме нормализирането на политиката ", съобщи ръководителят на ДПСОт мрежата Заразеният с COVID-19 Рамос стои под ключ в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР