А ктьори от "Властелинът на пръстените", между които Илайджа Ууд,

...
А ктьори от "Властелинът на пръстените", между които Илайджа Ууд,
Коментари Харесай

Италианец живее като хобит, актьори от Властелина на пръстените го подкрепиха

А ктьори от "Властелинът на пръстените ", сред които Илайджа Ууд, показаха поддръжката си за плана на италианец, който живее като хобит и построява свое лично "графство " – копие на измислената Средна земя на Толкин в Италия.

За забавното начинание и историята на Никола Джентиле споделя

Lord of the Rings actors praise Italian man who lives as a hobbit
— Ecate (@Ecate31)
В поредност от видеосъобщения, оповестени в понеделник в Инстаграм, актьорите, които изиграха хобити във кино лентата на Питър Джаксън, показаха своята признателност за плана на Никола Джентиле, 37-годишен италиански сладкар, който се облича и живее като хобит и чийто цел е да трансформира 5 декара земя в градчето Букианико в Южна Италия, провинция Киети в район Абруцо, в село за хобити.

"Ciao, sono Frodo " ( "Здравейте, аз съм Фродо "), споделя Ууд на италиански във видео, оповестено на Инстаграм страницата на Джентиле, с над 100 000 почитатели. "Помогнете на Никола да построи окръга. "

'Lord of the Rings' actors voice their support of Italian pastry chef's plan to build a Hobbit-inspired pub and solar-powered shire
— colin durrant (@colinofski)
В късото видеосъобщение Ууд, който играе Фродо Бегинс в хитовата поредност, поздравява Джентиле за неговия план, който артистът дефинира като "невероятен ".

"Надявам се, че това ще ви накара да се почувствате благополучен, здрав и добре ", споделя Ууд. "Влязох в страницата ви в Инстаграм и е необикновено това, което вършиме. Харесвам костюмите, самостоятелните фотоси, които сте създали пред камина, димящ лула. Толкова е красиво. Браво! Нямам самообладание да видя напредъка ви и ще ви проследявам в Инстаграм. Това е толкоз удивително. Ако в миналото съм покрай вашия регион, бих желал да го посетя. "

В друго известие шотландският артист Били Бойд споделя: "Познавам другар на Никола! Аз съм Пипин Тук. Нека помогнем на Никола да построи свое лично графство, което съгласно мен би било отлично нещо! "

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР