А ктрисата Меган Фокс и рапърът и актьор 50 Cent

...
А ктрисата Меган Фокс и рапърът и актьор 50 Cent
Коментари Харесай

Непобедимите се завръщат, Меган Фокс и 50 Cent влизат в поредицата

А ктрисата Меган Фокс и рапърът и артист 50 Cent ще се впуснат в новото екшън премеждие от поредицата "Непобедимите ", заяви "Холивуд рипортър ", базирайки се на компания "Лайънсгейт ".

Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен и Ранди Кутюр, които участваха в предходните три кино лентата, ще се завърнат в познатите им функции.

Jason Statham, Sylvester Stallone, 50 Cent, Megan Fox to Star in New ‘The Expendables’ Movie (Exclusive)
— The Hollywood Reporter (@THR)
Според изданието в центъра на сюжета този път ще бъде героят на Стейтъм Лий Кристмас, а не Барни Рос (Сталоун), както беше в предходните филми.

По-рано се появиха известия, че Силвестър Сталоун е решил да се отдръпна от плана. Актьорът обаче наподобява е размислил и феновете още веднъж ще го видят в облика на Рос.

Освен Меган Фокс и Къртис "50 Cent " Джаксън, новото попълнение в актьорския състав на "Непобедимите 4 " е майсторът на бойни изкуства и каскадьор Тони Джа.

Зад камера ще застане някогашният каскадьор Скот Уо, преквалифицирал се в режисьор. Сценарият е поверен на Спенсър Коен. Снимките за кино лентата ще стартират през есента.

Трите кино лентата от поредицата "Непобедимите " събраха над 800 милиона $ в интернационалния бокс-офис, напомня изданието.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Жена пита мъжа си: - Къде е книгата ни " Как да доживеем до 100 години "? - Изхвърлих я, тъй като видях, че майка ти я чете... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТе блокираха придвижването в двете направления на булевардите пред постройките на Министерски съвет и на ПрезидентствотоПроекторешението беше импортирано от БСПМислете дългосрочноПри различен пътен случай е потърпевшо детеВместо това ще има повече изявления от другари " Усилията ни към този момент не са съответно оценени от сътрудниците, които поканихме на диалози ", разяснява водачът на БСПУчителите и диалозите с тях от време на време могат да ни оказват помощ толкоз доста и безусловно да преобърнат живота ниНедоволството е подбудено от условията на румънската страна за наложителен PCR тестТе са арестувани от горските служителиБурята лиши живота на най-малко четирима душиСофия-град, който би трябвало да е най-тежко обиден, внезапно стартира да излиза от „ алената зона ” и да се връща в „ жълтата ” зона през лятото, означи математикътКак животните се озоваха сред автомобилитеДнес през страната ще премине леден атмосферен фронт и на обособени места от северозапад на югоизток ще превали и прегърмиВижте какво повелява традицията за днешния ден
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР