А ко в следващите 14-15 дни, ако предварително заявените декларации

...
А ко в следващите 14-15 дни, ако предварително заявените декларации
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Трябва да има правителство, което да продължи работата на служебния кабинет

А ко в идващите 14-15 дни, в случай че авансово декларираните заявления за смяна на страната, а не за постове са правилни, би трябвало да има държавно управление, което би трябвало да продължи работата на служебния кабинет, тъй като това е посоката, която би трябвало да се развива в страната. Ако няма, вероятността да отидем на предварителни избори е огромна.

Това съобщи националният представител от "Има подобен народ " Тошко Йорданов в декларация в първия работен ден на 46-ото Народно заседание.

"Този парламент, който подреди българският народ, е по-различен от предходния. Според мен той е дава отговор на действителността. Фактът е, че Министерският съвет участва тук, за разлика от предходния път, приказва, че хората, които са тук не се срамят ".

"Не мисля, че имаме разлики по тематиката с основния прокурор и тематиката за правосъдната промяна и унизителните пенсии на майки и татковци с множеството политически партии. Ако в идващите 14-15 дни, в случай че авансово декларираните заявления за смяна на страната, а не за постове са правилни, би трябвало да има държавно управление, което би трябвало да продължи работата на служебния кабинет, тъй като това е посоката, която би трябвало да се развива в страната. Има една политическа партия тук, с която се колебая множеството да желаят да работят тук ", уточни още Йорданов.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
2 коментара Двама пияници четат вестник: " Алкохолът редуцира живота на човек на половина ". Баджанак, ти на какъв брой си години? - На 40! - Ето, а в случай че не пиеше,… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниПодробности от шефа на пристанище Бургас Янчо Даскалов и шефът на РЗИ в град Георги ПаздеровЕто какво написа някогашният шеф на болницата145 са новорегистрираните с ковид за 20 юлиТова ще е първата стъпка от новата тактика на компаниятаПрез миналия месец развитият свят беше на фронтовата линияБезпрецедентното въоръжено навлизане в президентската институция мъчно може да бъде редактирано в публичната памет със задна дата, споделят от прессекретариата на държавния главаРакетата беше изстреляна от площадка в пустинята в Западен ТексасСтихията се е развихрила в късния следобяд на понеделникНадписът до фотографията му гласи: „ Подчинявай се. Ваксинирай се ”Старши лейтенант е открит с огнестрелна ранаНейният инфекциозен смях и паметните ѝ реплики от първото съвещание на 45-ото Народно заседание ще останат в историята„ Увеличаването на известността на България е естествено: тази европейска страна има отлични курорти “, демонстрира изследване на услугата за обмисляне на пътувания OneTwoTripПреди 10 години, на 22 юли 2011 година, Норвегия изпадна в смут. В този дъждовен следобяд мирната скандинавска нация спеше летен сън, когато нещастието се яви в облика на Андерш Беринг Брайвик, крайнодесен екстремист, дегизиран като полицайМинистър Балтова връчи почетен знак на младата актриса " Посланик на дестинация България " setTimeout(function(){ var scr = document.createElement( " SCRIPT " ); scr.type = "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР