А каунт в Twitter на писателя Кормак Маккарти, потвърден преди

...
А каунт в Twitter на писателя Кормак Маккарти, потвърден преди
Коментари Харесай

„Потвърден“ акаунт на Кормак Маккарти в Twitter се оказа фалшив

А каунт в Twitter на писателя Кормак Маккарти , доказан преди неправилно, се оказа подправен, заяви представител на обществената медия, представен от Асошиейтед прес.

Кормак Маккарти е прочут с това, че страни от медиите.

A Twitter spokesperson says the fake "Cormac McCarthy " account that went viral in the past few days "was verified by mistake " and that the mistake has now been reversed.
— Daniel Dale (@ddale8)
Акаунтът му в Twitter @CormacMcCrthy имаше 48 000 почитатели, измежду които и Стивън Кинг . Той е основан през септември 2018 година, само че едвам наскоро е доказан като достоверен.

Друг подправен акаунт на Маккарти подлъга даже създателя на Twitter Джак Дорси през 2012 година, който тогава се похвали "При нас са най-хубавите писатели в света ".

I would like to thank Twitter's horrible verification system for forcing me to email Binky Urban about this stupid account
— Alex Shephard (@alex_shephard)
Кормак Маккарти , който е на 88 години, доста рядко приказва пред публицисти. Не е известно да има страници в други обществени мрежи. Някои от туитовете във подправения акаунт се надсмиват над това какъв брой непознати са му новите технологии.

Кормак Маккарти печели премия " Пулицър " с романа " Пътят ". Той е създател също на " Няма място за старите кучета ", екранизиран със същото име.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Между предприемачи: - Казват, че рейтингът на висшето обучение пада! - Така е! В моята компания с висше обучение са единствено чистачката и пазачът! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниСъпредседателят на " Демократична България " не взе участие в срещата с " ИТН " от днесТя остави след себе си повече от 50 книги лирика, прозаичност, есеистика, пътеписи и произведения за децаНяма заплаха за хората, твърдят от МВРВсички присъстващи народни представители гласоподаваха с " въздържал се " Резултатите идват от 11 области на странатаКандидатът за министър-председател я демонстрира за тези, " които се съмняват, че той има такава " Изберете своя любимец на уеб страницата на https://greatmonday.bgПламен Николов съобщи, че ще показа състава на кабинета пред обществеността по най-хубавия начинЗадържан за закононарушението е 48-годишен бизнесменДостъп до магазините, питейните заведения, заведенията за хранене или банките ще имат единствено лицата, които показват документи за ваксинацияВиталий Шишов, липсващ в Киев, беше открит обесен в един от парковете на градаБългария ще получи транш от 859 млн. специфични права на тиражВ началната фаза на болестта признаците при по-младите хора при тези на възраст над 60 години са разнообразни, както при мъжете, по този начин и при женитеБорисов: Не си представям по какъв начин ще продължат договарянията, без някоя от партиите да претърпи голямо оскърбление Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР