А изданието „Оформление“ с позоваване на съпругата на един от

...
А изданието „Оформление“ с позоваване на съпругата на един от
Коментари Харесай

Има ли в Русия мобилизация за истинската война?

А изданието „ Оформление “ с позоваване на брачната половинка на един от чиновниците на московското метро оповестява, че чиновниците на метрото са били осведомени за допустима готовност и са били принудени да преминат ексклузивен медицински обзор.

Активистът за правата на индивида, координатор на самодейността за правата на индивида " Гражданин и войска " Сергей Кривенко сподели пред Current Time какво се знае за набирането на " доброволец " за войната, допустимо ли е да се приказва за някакъв тип неофициална готовност в Русия и къде са наборни чиновници идват от войната в този момент.

Сега има два процеса и те евентуално би трябвало да бъдат разграничени. Мобилизацията е апел за военна работа в изискванията на война, в изискванията на оповестяване на военно състояние. А това е доста огромен комплициран развой. Има специфичен закон за готовност, макар че е много рамков и не предписва всички процедури, само че все пак съществува. Мобилизация значи апел за военна работа на всички, които са в запаса. А в запаса имаме хора след 27 години, които са служили в армията или не са служили – употребили са отсрочвания. А те са много - доста милиони. Точният брой е систематизиран.

И това, което се случва сега - записваме позвънявания до военните комисари за инспекция на данните за монтажа и осъществяване на медицински обзор - ориентиране към комисията. Мобилизацията е отговорност освен на военното командване, освен на военните вписвания, само че и на ръководителите на организации, представители на районните управляващи. Тоест има много хора, които от страна на властта са призовани да обезпечат готовност. Мисля, че това разпореждане, издадено от Министерството на защитата, за инспекция на данните за инсталацията, е леко трансформирано, може би управлението на метрото го е позволило неправилно, в това число някакъв детайл на суматоха. Но в действителност това не е готовност. Докато ние записваме обстоятелството, че хората се обаждат да ревизират данните за инсталацията, от време на време те са помолени да преминат през лекарска комисия.

И вторият развой е привличането на доброволци както за договорна работа, по този начин и за договорна работа посредством някои структури на " ДНР " и " ЛНР ". Това, което през 2014-2015 година се наричаше " доброволчески милиции ". Такава работа, съгласно някои сведения, върви и през съветските военни регистрационни служби. Те събират хора, които са подготвени да отидат в Украйна и да вземат участие във военните дейности. Това официално не са военнослужещи - това са такива доброволци.

И, несъмнено, набирането на договорна работа, само че въпреки всичко, за контракта, главният поток са наборни военнослужещи. Тези, които идват на постоянен диалог, който в този момент се случва, частично. И след известно време им се предлага да сключат контракт.

Военната част е обединен организъм. И нашата войска не съумя да сътвори елементи с непрекъсната бойна подготвеност, които се комплектуват единствено от бойци по контракт. Тази задача беше сложена преди 15 години, само че не съумя. Следователно, в този момент в елементи от смесено придобиване. Това значи, че на някои бойни полета има както военнослужещи, по този начин и бойци по контракт. Например в танк товарачът е военнослужещ, а лидерът е боец по контракт. И при изпращане в бойната зона по какъв начин да се разделят тези екипажи? И министърът на защитата издава заповед - и това или е ловкост, или той не схваща по какъв начин работи армията.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР