А и самият той ги подхрани, като не пропуска възможност

...
А и самият той ги подхрани, като не пропуска възможност
Коментари Харесай

Фурор! Няма Да Повярвате Как Изглежда Митьо Очите Днес Само 2 Години След Стрелбата! Нови Снимки!

А и самият той ги подхрани, като не пропуща опция да се похвали по какъв начин тренира и в какъв брой добра форма е.

Според осведомени Очите влезнал във фитнеса, незабавно щом лекарите му разрешили. Повече от година той прекара по лечебни заведения и клиники, откакто бе опериран на три пъти у нас и в чужбина. През юни 2016 той бе прострелян в Слънчев бряг, в известно заведение.

Там бе погубен гардът му Александър Алексиев, а различен бе ранен. Желязков претърпя три интервенции у нас и в чужбина. В нощта на престрелката, пред болничното заведение се появи 27-годишната Ренета Николова, известна като кралицата на скрапа.



За двамата се говореше, че имат сериозна връзка и е било въпрос на време да се сгодят. След нещастието обаче, Ренета се отдръпнала и връзката им се разпаднала.



Именно поради изобилно богатата дама Очите заряза дългогодишната си обич Антигона. Повече от 17 години той бе дружно с гъркинята, която бе в началото бавачка на щерка му.



Момиченцето рано остана без майка, откакто бомба умъртви брачната половинка на Желязков–Татяна. По-късно той нае гъркинята, с цел да се грижи за щерка му, само че двамата се влюбиха и с години живяха като семейство. Двойката даже имаше общ наследник, който сега е в Гърция, дружно с майка си. Антигона се върна в родината си, откакто босът я заряза, а откакто Ренета също го напусна той се оказа още веднъж самостоятелен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР