A&E затвори поради безпрецедентни стачки на лекари на фона на

...
A&E затвори поради безпрецедентни стачки на лекари на фона на
Коментари Харесай

A&E на болницата в Челтнъм е принудена да затвори поради опасения, че може да затвори още повече животоспасяващи служби поради стачки на лекари

A&E затвори заради невиждани стачки на лекари на фона на опасения, че повече животоспасяващи услуги може да затворят заради пропуски в ротацията.

Повечето планувани болнични лекувания ще бъдат прекратени от на следващия ден, защото младшите лекари стачкуват до 7 сутринта в събота. Днес Gloucestershire Hospitals NHS Trust разгласи, че Cheltenham A&E е краткотрайно затворен до 8 часа сутринта в събота и ще го направи още веднъж от 20:00 часа в понеделник, 1 януари, до 8 часа сутринта във вторник, 9 януари.

Министърът на опазването на здравето в сянка Уес Стрийтинг сподели: „ Перспективата за затваряне на отделенията за бърза и неотложна помощ с помощта на неуспеха на Риши Сунак да приключи стачките на NHS ще накара пациентите да потръпнат. Сега консерваторите би трябвало да спрат да си играят политика с нашата NHS, да заобикалят масата с младши лекари и да договарят за край към тези стачки. "

NHS England сподели, че има единствено четири дни, когато NHS действа изцяло през идващите три с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР