а днешното редовно заседание Комисията за противодействие на корупцията и

...
а днешното редовно заседание Комисията за противодействие на корупцията и
Коментари Харесай

КПКОНПИ предяви иск за отнемане на имущество на близък до Арабаджиеви

а днешното постоянно съвещание Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество одобри решения за предявяване на 13 желае за лишаване на нелегално добито имущество на обща стойност 5 850 364.66 лева

Седем от исковете се внасят в Софийски градски съд, два – в Окръжен съд Благоевград, и по един – в Окръжните съдилища на Враца, Силистра, Перник и Смолян, оповестиха от пресцентъра на Комисията.

Срещу Станислав Серафимов се предявява искова молба в Софийски градски съд на стойност 2 489 753.14 лева Той е упрекнат от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група с Вълчо Арабаджиев, Маринела Арабаджиева, Елена Караянева и Ромелия Кирилова, за финансови и данъчни закононарушения.

Пред Окръжен съд Благоевград КПКОНПИ претендира лишаване на имущество на стойност 745 324.30 лева от Борислав Иванов. Той е упрекнат в присъединяване в проведена незаконна група, дружно с длъжностни лица – полицейски инспектори, за това, че на адрес в гр. София е държал високорисково наркотично вещество /хероин/. В исковата молба са включени и неподвижен парцел, както и лек автомобил.

Срещу Милчо Петров се предявява искова молба на стойност 104 998.24 лева пред Окръжен съд – Перник. Проверката против него е почнала след наказателно произвеждане за това, че е ръководел проведена незаконна група на територията на Перник, Радомир и София за убийства и разпространяване на опиати.

Срещу Снежанка Стоенчева Комисията внася иск в Софийски градски съд. Тя е упрекната за това, че в качеството си на длъжностно лице – счетоводител в Дом за възрастни с деменция, е присвоила забележителна парична сума. Искът против нея е в размер на 75 863.90 лева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР